ΕΛΛΑΔΑ

Είναι επίσημο: Μάτι έξι μέρες μετά: 91 νεκροί – 25 αγνοούμενοι! Η μακάβρια λίστα θα μεγαλώσει κι άλλο!

Τα επίσημα στοιχεία αποτυπώνουν το μέγεθος της συμφοράς – Μετά από μια εβδομάδα και υπό την πίεση της κοινής γνώμης, το Πυροσβεστικό Σώμα ανακοίνωσε τον αριθμό των αγνοουμένων

Οι αγνοούμενοι από τη φωτιά στο Μάτι ανέρχονται σε 25 άτομα ανακοίνωσε λίγο μετά τις επτά και μισή το απόγευμα της Κυριακής το Πυροσβεστικό Σώμα.

Υπό την πίεση της κοινής γνώμης και των μέσων ενημέρωσης, ανακοινώθηκε μετά απο έξι ημέρες ερευνών  ότι οι αρχές αναζητουν ακόμα 25 ανθρώπους από την καταστροφική πυρκαγιά.

4517463__1_

Η εκπρόσωπός του ΠΣ Σταυρούλα Μαλλίρη στην καθιερωμένη ενημέρωση ανακοίνωσε ότι αναζητούνται 25 άνθρωποι. Μέχρι εκείνη την ώρα το ΠΣ δεν είχε προβεί σε καμία απολύτως σχετική ανακοίνωση για τον αριθμό των αγνοουμένων!

 

Είχε προηγηθεί επίσης και εντονότατη πολιτική αντιπαράθεση μεταξύ της αντιπολίτευσης και της κυβέρνησης για τον αριθμό των αγνοούμενων.

Η εκπρόσωπος του Πυροσβεστικού Σώματος είπε ακόμα ότι έχουν γίνει μέχρι τώρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες 59 ταυτοποιήσεις και εκκρεμούν οι διαδικασίες σε ακόμα 28 σορούς. Ανακοίνωσε τέλος ότι ο αριθμός των νεκρών από την φονική πυρκαγιά ανέρχεται σε 91.

Δείτε επίσης