ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλειστοι φυλακών είχαν καταπιεί συσκευασίες με ναρκωτικά -Η αλήθεια που αποκαλύφθηκε στο νοσοκομείο

Με την μέθοδο της κατάποσης, δυο έγκλειστοι φυλακών επιχείρησαν να μεταφέρουν ναρκωτικά κατά τη διάρκεια μεταγωγής τους σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, άνδρες του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν και αφορούσαν τα ναρκωτικά που είχαν καταπιεί οι δύο άνδρες κατά τη μεταγωγή τους σε σωφρονιστικό κατάστημα, τους μετέφεραν σε νοσηλευτικό ίδρυμα για ιατρικές εξετάσεις. Θυμίζεται, ότι στις αρχές του έτους στην Πάτρα εξαρθρώθηκαν δύο μεγάλες εγκληματικές οργανώσεις για ναρκωτικά και σωματεμπορία.

Είχε καταπιεί 106 συσκευασίες
Σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, κατά την παραμονή των δυο κρατουμένων σε νοσοκομείο της Πάτρας, ο 45χρονος απέβαλε από τον οργανισμό του 106 συσκευασίες ναρκωτικών με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 180 γραμμάρια κάνναβης, ενώ ο 25χρονος απέβαλε 15 συσκευασίες ναρκωτικών, επίσης με τη μορφή σφαιριδίων, που περιείχαν 22 γραμμάρια κάνναβης. Σε βάρος του 45χρονου και του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα.