ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στη Ρόδο: Νέα στοιχεία «φωτιά» κατέθεσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

Στην ανακρίτρια Ρόδου κατέθεσαν οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με το Star, η μητέρα της φοιτήτριας, σε άθλια ψυχική κατάσταση, έδωσε στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.

Στις 14.00 το μεσημέρι η Βούλα Τοπαλούδη βγήκε από το γραφείο της ανακρίτριας. Η τραγική μητέρα έδωσε στοιχεία για τα δύο άτομα από τα τρία που φέρονται να βίασαν τη φοιτήτρια τον προηγούμενο χρόνο. Βιντεοσκόπησαν την πράξη τους και εκβίαζαν την Ελένη. Οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας έδωσαν στοιχεία και για μηνύματα που δεχόταν η 21χρονη στα social media από τους βιαστές.

Η κακοποίηση δεν είχε καταγγελθεί τότε στην αστυνομία, πιθανότατα, γιατί η φοιτήτρια φοβόταν. Η ανακρίτρια τώρα θα ερευνήσει κατά πόσο ο βιασμός αυτός, που έγινε πριν από έναν χρόνο, συνδέεται με τη δολοφονία της πριν από λίγους μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, υπάρχει ένα σημαντικό στοιχείο: οι δύο άνδρες που κατονομάζει η οικογένειά της κατάγονται από το ίδιο χωριό με τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία.