ΕΛΛΑΔΑ

Εγκλημα στου Φιλοπάππου: Συγκλονίζει ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα -«Το βλέμμα του δολοφόνου»

Συγκλονίζει ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα, του νεαρού που έχασε τη ζωή του όταν τρεις αλλοδαποί τον έριξαν στο γκρεμό στου Φιλοπάππου, αφού τον λήστεψαν πέρυσι το καλοκαίρι.

Λίγα 24ωρα μετά την καταδίκη των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία του παιδιού του ο πατέρας άτυχου νεαρού μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Η επιβληθείσα ποινή αποτελεί ηθική δικαίωση όχι μόνο για εμάς, αλλά κυρίως για τη μνήμη του παιδιού μας που είδε τη ζωή του να χάνεται μέσα σε λίγα λεπτά και βίωσε έναν οδυνηρό και αποτρόπαιο θάνατο».

«Θα σας εκδικηθώ ακόμα μια φορά»
«Για την τραγική απώλεια του γιου μας την απόλυτη ευθύνη φέρει η απελθούσα κυβέρνηση για τις πολιτικές που εφήρμοσε τόσο στο ζήτημα της ανεξέλεγκτης και αθρόας υποδοχής παρανόμων αλλοδαπών, αλλά και στο ζήτημα της παντελούς έλλειψης μέτρων προστασίας και ασφαλείας πολιτών», συνέχισε ο πατέρας του Νίκου Μουστάκα. «Ο Πακιστανός ζήτησε συγγνώμη και όταν τελείωσε η δίκη μας έριξε ένα θανατηφόρο βλέμμα, σαν να έλεγε θα σας εκδικηθώ ακόμα μία φορά».