ΚΡΗΤΗ

 Εθεάθη να πηδά από μπαλκόνι σε μπαλκόνι… αλλα “Δεν πήγα να κλέψω – Προσπαθούσα να ξεφύγω από τους…διώκτες μου”!

Δεν πήγε για να …κλέψει αλλά να ξεφύγει από τους Αλβανούς που τον κυνηγούσαν! Ο λόγος για έναν 20χρονο, τον οποίο, εκτός από τους …Αλβανούς, κατατρέχει και το κακό του ποινικό παρελθόν.

Μόλις πριν λίγους μήνες συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου για δεκάδες διαρρήξεις στην πόλη του Ηρακλείου αλλά και στην περιοχή της Κορίνθου. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό τότε, ο 20χρονος φέρεται να έκλεψε από το σπίτι πρωταθλητή τρία όπλα.

Το βράδυ της Μεγάλης Δευτέρας ο νεαρός πατέρας εθεάθη να πηδάει από μπαλκόνι σε μπαλκόνι στην περιοχή της Αγίας Τριάδας και να «προσγειώνεται» σε ταράτσα πολυκατοικίας. Έγινε όμως αντιληπτός και το έβαλε στα πόδια. Αναγνωρίστηκε όμως από περίοικους και έτσι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας δεν άργησαν να τον εντοπίσουν.

«Ποια κλοπή; Προσπαθούσα να ξεφύγω από εκείνους που με κυνηγούσαν» ισχυρίστηκε. Σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου για διακεκριμένη περίπτωση απόπειρας κλοπής, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανένα περιοριστικό όρο, σύμφωνα με την συνήγορο του κ. Θεονύμφη Μπέρκη.