ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Ραγδαίες εξελίξεις – Οι μαρτυρίες που θα αποκαλύψουν την αλήθεια

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ‘Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ – ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΡΥΨΕ – ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΞΙΧΝΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη που εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της δίπλα στη λίμνη Τριχωνίδα τον περασμένο Ιανουάριο.

Η οικογένεια της θέλει να μάθει την αλήθεια γύρω από τις συνθήκες θανάτου της, ήταν αυτοκτονία ή κάποιος της στέρησε τη ζωή; Κλειδί στην αποκάλυψη της αλήθειας φαίνεται ότι είναι το κινητό της άτυχης μητέρας, το οποίο εδώ και μήνες παραμένει άφαντο.

 Λίγες ημέρες πριν ωστόσο, ο δικηγόρος της οικογένειας αποκάλυψε ότι σήμα του κινητού τηλεφώνου της εντοπίστηκε σε κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας, με τις έρευνες να παίρνουν και πάλι νέα τροπή.Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, ο Εισαγγελέας κάλεσε σε καταθέσεις και πάλι μάρτυρες.

Τις τελευταίες ημέρες έχουν κληθεί για κατάθεση τρία άτομα. Οι δύο ήταν φίλοι της Ειρήνης Λαγούδη και ο τρίτος συγγενικό της πρόσωπο.

eirini lagoudi

Ποιος πήρε το κινητό και γιατί;

Αυτό που διερευνάται τώρα είναι πώς είναι δυνατόν να βρεθεί το κινητό χιλιόμετρα μακριά από το σημείο όπου βρέθηκε νεκρή. Ποιος είναι αυτός που το πήρε και γιατί; Τα τελευταία μηνύματα που στάλθηκαν από το κινητό της τα έγραψε η ίδια η κάποιος άλλος για να θολώσει τα νερά, όπως αναφέρουν οι ιδιωτικοί ερευνητές;

Η διαδρομή του κινητού τηλεφώνου της άτυχης μητέρας παραμένει μυστήριο, καθώς το τελευταίο στίγμα ήταν στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου αρκετές ώρες πριν πεθάνει στις 6 Ιανουαρίου. Την ίδια ημέρα το κινητό ξαφνικά κλείνει και ανοίγει και πάλι αρκετές ημέρες μετά, με τους δορυφόρους να το εντοπίζουν σε κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας σε σπίτι συγκεκριμένου ατόμου.

«Αποκλείεται κάποιος να πήρε το τηλέφωνο για να ελέγξει τα μηνύματα, για να περάσει κάποια μηνύματα, ή να στείλει κάποιο άλλο μήνυμα;», λέει ο Γιώργος Τσούκαλης, ιδιωτικός ερευνητής που ασχολείται με την υπόθεση, μιλώντας στο Star.

«Κάποιοι θόλωσαν τα πράγματα. Για να φανεί σαν αυτοκτονία; Για τους δικούς τους λόγους. Τι λόγους είχε η Ειρήνη να κρύψει το κινητό; Ή να το πετάξει; Ας μου απαντήσει κάποιος!», λέει ο κύριος Τσούκαλης.