ΚΡΗΤΗ

Εκτός ΜΕΘ η γυναίκα του αδικοκαμένου Γιάννη Κατσούνα

Η 30χρονη αναμένεται να υποβληθεί σε νέο χειρουργείο

Μια εβδομάδα πέρασε από το θανατηφόρο τροχαίο που μούδιασε την κοινωνία της Μεσαράς αλλά και της Κρήτης γενικότερα, στο οποίο έχασε την ζωή του ο νεαρός πατέρας Γιάννης Κατσούνας.

Το τροχαίο στο οποίο κόπηκε το νήμα της ζωής του 33χρονου και στο οποίο τραυματίστηκε βαρύτατα τόσο η σύζυγος του, όσο και δύο από τα παιδιά της οικογένειας, έγινε στο δρόμο Μοίρες- Άγιοι Δέκα, στο ύψος των αρχαιοτήτων της Γόρτυνας.

Λίγες ημέρες μετά, αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που φτάνουν για την κατάσταση της υγείας της χήρας που νοσηλευόταν όλες αυτές τις ημέρες βαριά τραυματισμένη στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 30χρονη μητέρα εδώ και λίγα 24ωρα έχει βγει από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πλέον νοσηλεύεται στην  νευροχειρουργική κλινική.

Όπως είπε μιλώντας το Cretalive, ο διοικητής του νοσοκομείο Κώστας Τερζάκης για την κατάσταση της υγείας της 30χρονης, “Η γυναίκα φέρει κάταγμα στη λεκάνη ενώ έχει ήδη χειρουργηθεί και για κάταγμα στο κρανίο”.

Μάλιστα ο κ. Τερζάκης σημείωσε πως η γυναίκα αναμένεται να μπει ξανά στο χειρουργείο. Όπως είπε ο διοικητής του Βενιζελείου, “Aναμένεται να υποβληθεί και σε νέο χειρουργείο γναθοχειρουργικής φύσεως ενώ εξετάζεται αν ταυτόχρονα χειρουργηθεί και στο ένα μάτι, καθώς φέρει κατάγματα οφθαλμικού κόγχου.”

Σημειώνεται πως και η υγεία της κόρη της οικογένειας που είχε τραυματιστεί και αυτή σοβαρά, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.