ΚΡΗΤΗ

Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ ο Χρήστος Μαρκογιαννάκη

Του το ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Δεν θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά, στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Ο πρώην υπουργός συναντήθηκε προ ημερών με τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον τελευταίο να του ανακοινώνει την απόφασή του να τον αφήσει εκτός του συνδυασμού.

Σε σύντομη δήλωσή του, ο κ. Μαρκογιαννάκης δήλωσε τα ακόλουθα:

Σε συνάντηση που είχα τη Κυριακή 19/8/18 με το πρόεδρο της Ν.Δ Κυρ. Μητσοτάκη, μου ανακοίνωσε την απόφασή του να μην συμπεριληφθώ στο συνδυασμό των Χανίων της Ν.Δ κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.

Για όλο το παρασκήνιο που προηγήθηκε και τις προθέσεις μου θα επανέλθω.

irakleio_water

Πλαστικά φυτά, ένα χαρτί Α4 κολλημένο με σελοτέιπ με μια οδηγία και σκόνη 5 πόντων συνθέτουν το παζλ μιας αλλόκοτης εικόνας στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης»

Μια απίστευτη επιγραφή διαβάζουν καθημερινά οι επισκέπτες του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης στο Ηράκλειο, που δεν σταματά, ειδικά τώρα το καλοκαίρι να δέχεται ξένους τουρίστες.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το cretalive.gr, h επιγραφή, γραμμένη στα αγγλικά, από μόνη της θα μπορούσε να προκαλέσει γέλιο. Όμως, το όλο σκηνικό καθιστά την εικόνα ακόμη πιο σουρεαλιστική.

Κι αυτό επειδή η επιγραφή καλεί τους επισκέπτες να μην ποτίζουν τα φυτά καθώς είναι… πλαστικά. «Προσοχή. Πλαστικά φυτά. Μην τα ποτίζετε», αναγράφει η επιγραφή είναι πρόχειρα γραμμένη σε χαρτί Α4 και την έχουν κολλήσει με σελοτέιπ. Την ίδια ώρα, τα πλαστικά φυτά θα προκαλούσαν σίγουρα να δελεάσουν τους επισκέπτες να ρίξουν λίγο νερό, καθώς δείχνουν να έχουν να σκονιστούν από την ημέρα της τοποθέτησής τους στο χώρο.

irakleio_water1
irakleio_water3
irakleio_water2

Δείτε επίσης