ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλουδη: Πιθανότητα τρίτο άτομο να εμπλέκεται στη δολοφονία της

  Ψάχνουν συγγενικά πρόσωπα του φονιά για εμπλοκή – Ύποπτο ρόλο συγγενικού προσώπου του δολοφόνου στην προσπάθεια να παραπλανηθούν οι αρχές αμέσως μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας.

Ύποπτα σχόλια που εμφανίστηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία μετά αιφνιδίως εξαφανίστηκαν σημάνουν συναγερμό στις αρχές και τώρα οι δράστες θα εξεταστούν με την πιθανότητα να τους απαγγελθούν κατηγορίες για συνέργεια ή υπόθαλψη.

Ο συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας του θύματος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλων εμπλεκόμενων προσώπων.

Φως θα ρίξουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Το ενδεχόμενο ύπαρξης και τρίτου εμπλεκόμενου στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο αφήνει ανοιχτό ο δικηγόρος υπεράσπισης της οικογένειας του θύματος. Ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «Alpha», υποστήριξε ότι ο ένας εκ των κατηγορούμενων, ο οποίος είχε φιλικές σχέσεις με την 21χρονη, «φέρεται να οργάνωνε ένα είδος ερωτικού οργίου», μην αποκλείοντας ως εκ τούτου το ενδεχόμενο συμμετοχής και άλλων προσώπων.

«Η συμμετοχή και άλλων ατόμων στο έγκλημα είναι προς το παρόν μία εικασία» έσπευσε να προσθέσει και παρέπεμψε στα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

«Στον χώρο, όπου έγινε το έγκλημα, θα πρέπει να υπάρχει το DNA τριών ατόμων, δηλαδή του θύματος και των δύο κατηγορουμένων. Αν υπάρχουν και άλλα στοιχεία DNA, τότε θα πρέπει να βρεθεί σε ποιους ανήκουν» εξήγησε, μεταξύ άλλων.

Ο κ. Κούγιας επανέλαβε τέλος, ότι «αναμένουμε τις εξετάσεις του DNA», ενώ υπογράμμισε ότι «απαντήσεις θα δώσει και η αναπαράσταση του εγκλήματος».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, Εισαγγελέας και Ανακριτής αποφάσισαν την προφυλάκιση των δύο φερόμενων ως δραστών, μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους στο Δικαστικό Μέγαρο της Ρόδου.