ΚΡΗΤΗ

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου – Οργισμένος ο δικηγόρος

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και καταβολή εγγυήσεων ύψους 5 χιλιάδων ευρώ για τον διευθυντή του ξενοδοχείου και 3 χιλιάδες ευρώ για τον 35χρονο αδερφό του και το τρίτο άτομο που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση, αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου.

«Η υπόθεση έλαβε τεράστιες διαστάσεις»: Τι υποστήριξε ο συνήγορος υπεράσπισης των κατηγορουμένων

Ο συνήγορος υπεράσπισής τους οργισμένος εξήγησε ότι η υπόθεση έλαβε τεράστιες διαστάσεις, δίχως μέχρι αυτή την ώρα η πλευρά των κατηγορουμένων να έχει μιλήσει για το περιστατικό.

Αφήνοντας να εννοηθεί ότι η υπόθεση έχει διαφορετική βάση και πλοκή κατά τους κατηγορουμένους, ο κ. Βέρας επισήμανε ότι επί τρεις μέρες η ιστορία του ανήλικου έχει γίνει γνωστή μόνο από τη πλευρά του νεαρού που εργαζόταν στο ξενοδοχείο και κάποιες μέρες πριν το περιστατικό είχε απολυθεί.

Ο συνήγορος υπεράσπισης των τριών ανδρών εμφανίστηκε σίγουρος ωστόσο ότι  η  υπόθεση θα διαλευκανθεί και πως θα λάβει τις διαστάσεις που πραγματικά έχει.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος νεαρός, όπως υποστηρίζει, δέχθηκε επίθεση από τον διευθυντή του ξενοδοχείου και έναν ακόμη εργαζόμενο, όταν οι δύο άνδρες του ζήτησαν να πιει μαζί τους.

Αμέσως μετά την προσβλητική συμπεριφορά τους, η αντίδρασή του – όπως λέει – προκάλεσε τους άνδρες που του επιτέθηκαν και λίγο αργότερα με τη συμμετοχή και του τρίτου εμπλεκόμενου που είναι αδελφός του διευθυντή, η επίθεση ολοκληρώθηκε μέσα σε χώρο του ξενοδοχείου, από το οποίο ο ίδιος αποχώρησε μόνος του και χρειάστηκε, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, να μετακινηθεί με το ΚΤΕΛ μέχρι το Ηράκλειο.

Μάλιστα, όπως αναφέρει, ο οδηγός του λεωφορείου αντιλαμβανόμενος την κατάστασή του, κάλεσε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο Βενιζέλειο με χτυπήματα στα γεννητικά του όργανα και τον αυχένα.

neakriti.gr