ΚΟΣΜΟΣ

«Ελουσαν» Ουκρανή δημοσιογράφο με αυγά και σφαλιάρες σε ζωντανή μετάδοση [βίντεο]

Το πιο δύσκολο ρεπορτάζ της ζωής της έκανε μία 20χρονη δημοσιογράφος στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης έξω από δικαστήριο που αποφάσιζε την έκδοση ομοεθνή της στη Ρωσία.

Κι αυτό γιατί οι διαμαρτυρόμενοι που είχαν συγκεντρωθεί απ΄εξω ξέσπασαν πάνω της, πετώντας της αβγά και δίνοντάς της μέχρι και σφαλιάρες.

Ο λόγος για την Νταρίνα Μπιλέρα, η οποία μετέδιδε live για το κανάλι NewsOne TV σχετικά με την υπόθεση του Τιμούρ Τουμγκόεφ, την έκδοση του οποίου είχε ζητήσει η Μόσχα κατηγορώντας τον ότι είναι Ισλαμιστής τρομοκράτης και έχει σχέσεις με Τζιχαντιστές.

Ενώ η Μπιλέρα έδινε live ρεπορτάζ, η ίδια στην αρχή δέχτηκε επίθεση με αβγά με αποτέλεσμα να φύγει από το σημείο που είχε σταθεί με τον κάμεραμάν και να απομακρυνθεί από την είδοσο των δικαστηρίων.

Ωστόσο λίγα λεπτά μετά, η ίδια όχι μόνο δέχεται λεκτική επίθεση, αλλά και σωματική, καθώς μία γυναίκα στην αρχή της σπρώχνει και μετά της δίνει ένα γερό χαστούκι.
Τοπικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι το μόνο που έκαναν οι αστυνομικοί ήταν να πουν στην 20χρονη ότι απλά θα έπρεπε να είχε μείνει μακρύτερα από τους χώρους του δικαστηρίου.

Σημειώνεται ότι το κανάλι για το οποίο εργάζεται η Μπιλέρα ανήκει στον επιχειρηματία και πολιτικό Βαντίμ Ραμπινόβιτς που έχει το παρατσούκλι «Ντόναλντ Τραμπ» της Ουκρανίας.