ΚΡΗΤΗ

Εντυπωσιάζει ο υποβρύχιος φωτισμός στην Αγία Πελαγία

Εικόνες που εντυπωσιάζουν στον γραφικό κόλπο της Αγίας Πελαγίας…

Πανέμορφο είναι το θέαμα στον γραφικό κόλπο της Αγίας Πελαγίας όπου χθες φωτίστηκε η παραλία με τον υποβρύχιο φωτισμό, έργο που σχεδιάστηκε και υλοποίησε ο Δήμος Μαλεβιζίου.

Η παραλία της Αγίας Πελαγίας γίνεται ακόμα πιο όμορφη τα βράδια. Πρόκειται για ένα έργο το οποίο πέρασε από 40 κύματα ενώ πρόσφατα υπήρξε δολιοφθορά στο υποβρύχιο καλώδιο, το οποίο και αντικαταστάθηκε.

Τα βλέμματα πολιτών και επισκεπτών μαγνητίζονται από τον υποβρύχιο φωτισμό ο οποίος δίνει μια άλλη αίσθηση, ανατολικά και δυτικά της παραλίας και σε ένα μήκος 350 μέτρων.

Πρόκειται για ένα έργο το οποίο στοχεύει στην περαιτέρω τουριστική προβολή της περιοχής, με τους δημότες και επαγγελματίες ωστόσο να αναφέρονται στα… κακώς κείμενα.

Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες στο μικρό Εκκλησάκι της Αγίας Πελαγίας αλλά και οι σκουριασμένες υποδομές στη θάλασσα οι οποίες έχουν ξεχαστεί εδώ και δεκαετίες…

Παράλληλα, επαγγελματίες αναφέρονται και σε άλλες παρεμβάσεις που θα πρέπει να υλοποιηθούν από την δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, όπως η δημιουργία ενός μονοπατιού το οποίο να οδηγεί με ασφάλεια τους λουόμενους στην όμορφη παραλία «Φυλακές».