ΚΡΗΤΗ

Εντυπωσιακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Ηράκλειο

Με πυροτεχνήματα, ένα πολύ όμορφο φωτορυθμικό θέαμα, πολύ κέφι και χιλιάδες κόσμου ξεκίνησαν και επίσημα το βράδυ του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις στο «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο» του Δήμου Ηρακλείου, στην ασφυκτικά γεμάτη Πλατεία Ελευθερίας.

Η φετινή προσέλευση του κόσμου ήταν πραγματικά εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, κάτι που επεσήμανε και ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, στον σύντομο χαιρετισμό του.
Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την μαζική απήχηση που έχει αποκτήσει πλέον το «Χριστουγεννιάτικο Κάστρο», το οποίο χαρακτήρισε καλύτερο από κάθε άλλη φορά.  Στη συνέχεια, αφού ευχαρίστησε την απερχόμενη αλλά και την παρούσα διοίκηση της ΔΗΚΕΗ, καθώς  και όλους όσους συνεισέφεραν στην δημιουργία του «Κάστρου», έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η φωταγώγηση των χριστουγεννιάτικων δέντρων στην Πλατεία.

H γιορτή είχε ξεκινήσει νωρίτερα με τους «Τροβαδούρους του Ήλιου» και την Φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου που ταξίδεψε το κοινό σε χριστουγεννιάτικες μελωδίες. Κορυφώθηκε αμέσως μετά την φωταγώγηση με την συναυλία του Μάνου Παπαδάκη και του Γιάννη Γιοκαρίνη.