ΕΛΛΑΔΑ

Εξοργισμένος on air ο Γιώργος Παπαδάκης: Να σκάσουν όλοι οι υπεύθυνοι και ανεύθυνοι [βίντεο]

Οργισμένος βγήκε ο Γιώργος Παπαδάκης σε πρωινή εκπομπή του ANT1, λέγοντας να σκάσουν όσοι υπεύθυνοι, αλλά ανεύθυνοι βγαίνουν στα κανάλια και μιλούν.

Παίρνοντας παράδειγμα από τον διάκο που είπε στον Αμβρόσιο να σκάσει, έτσι και ο Γιώργος Παπαδάκης είπε στον αέρα το ίδιο σε όσους βγαίνε και λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει και σε προηγούμενες καταστροφές, χωρίς να αναλαμβάνουν καμία ευθύνη.

«Πραγματικά με έχει εκνευρίσει το γεγονός ότι βγαίνουν πάρα πολλοί υπεύθυνοι και ανεύθυνοι, οι οποίοι λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε προηγούμενες πυρκαγιές, λένε τα ίδια πράγματα που είχαν πει σε πλημμύρες, σε σεισμούς. Εάν πάμε στο αρχείο και βρούμε δηλώσεις για το τι φταίει, τι δεν έγινε, που δεν υπάρχει σχέδιο, η αυθαιρεσία, είναι ένα γεγονός που επισημαίναμε μετά από κάθε φυσική καταστροφή. Δεν εκδικείται η φύση. Το θέμα είναι τι κάνει ο καθένας από εμάς» ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης προσθέτοντας πως όλοι οι αρμόδιοι θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους.

«Επιτρέψτε μου να το πω και απευθύνομαι και σε μένα προσωπικά: Σκάστε! Να σκάσουν! Εμένα μου άρεσε αυτός ο παπάς που είπε σκάστε. Το «σκάσε» να το πει ο καθένας στον εαυτό του. Πάνω απ’ όλα, όλοι αυτοί που μας εκπροσωπούν, τους οποίους εμείς επιλέξαμε, εμείς ψηφίσαμε, αλλά και η δική μας φροντίδα για το κομμάτι της ιδιοκτησίας μας χωρίς να μας ενδιαφέρει τι μπορεί να συμβεί σε κατάσταση τέτοια σαν κι αυτή», είπε στο τέλος ο παρουσιαστής φανερά εκνευρισμένος.