ΕΛΛΑΔΑ

Επεισοδιακή η δίκη για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ: Έτρεμε ολόκληρη όταν αντίκρισε τον 20χρονο Αλβανό

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης, περνώντας μπροστά από την παθούσα ο νεαρός από την Αλβανία αναφώνησε ότι είναι αθώος, ενώ την κοίταξε και στα μάτια

Επεισοδιακή ήταν η δίκη στην Κω για τον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ, με τον 20χρονο φερόμενο ως δράστη από την Αλβανία, που κατηγορείται και για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, να εμφανίζεται προκλητικός και θρασύς. Αρνήθηκε τα πάντα, γεγονός που πυροδότησε την οργή της οικογένειας της νεαρής γυναίκας.

Μαζί με 23χρονο Ρομά, ο 20χρονος κατηγορείται για την σεξουαλική κακοποίηση της κοπέλας με αναπηρία.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο της 19χρονης, περνώντας μπροστά από την παθούσα ο νεαρός από την Αλβανία αναφώνησε ότι είναι αθώος, ενώ την κοίταξε και στα μάτια.

Τότε ο τρόμος κυρίευσε την κοπέλα που αναρίγησε ολόκληρη, όπως έγινε γνωστό από ρεπορτάζ του Alpha.

Σύμφωνα με τον πατέρα της 19χρονης, ο οποίος εξάφρασε την οργή του για τη στάση του 20χρονου, η κόρη του έτρεμε από τον φόβο της.

«”Μαμά δες, τρέμουν τα χέρια μου”, είπε το παιδί στη μητέρα του», τονίζει ο πατέρας.

Η 19χρονη, που έχει ποσοστό αναπηρίας άνω του 67%, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της δέκα μήνες μετά τον βιασμό. Όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος της δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ που υπέστη. Η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη για εκείνη καθώς πλησιάζει η μέρα που θα τους δει στο δικαστήριο.

Καταπέλτης είναι το βούλευμα για τους δύο κατηγορούμενους καθώς αναφέρει ότι ο 20χρονος και ο 23χρονος ανάγκασαν την παθούσα σε ασελγείς πράξεις ασκώντας πάνω της σωματική βία. Φέρονται να την χτυπούσαν στο πρόσωπο και της έλεγαν «θα δεις τι θα πάθεις». Όταν κατάφερε να ξεφύγει, της φώναξαν «αυτό θα ξαναγίνει».