ΕΛΛΑΔΑ

Ευθύμιος Λέκκας: Στα πανεπιστήμια υπάρχουν συμμορίες και κάνουν διακίνηση ναρκωτικών

Κραυγή αγωνίας από τον καθηγητή Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών για το χάος που επικρατεί στα πανεπιστήμια, εξαιτίας του περίφημου πανεπιστημιακού ασύλου.

Οπως καταγγέλει ο πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, οι καθηγητές δέχονται απειλές από «αιώνιους φοιτητές» που καμία σχέση δεν έχουν με τα ιδρύματα και αν τολμήσουν να αντιδράσουν στοχοποιούνται ενω κάνει λόγο για κανονικές συμμορίες που δρούν στα ΑΕΙ που κάνουν διακίνηση ναρκωτικών. Αυτή η ιστορία με το άσυλο πρέπει να τελειώσει λέει ο Ευθύμιος Λέκκας.

Ενα απόσπασμα απο την συνέντευξη του Ε. Λέκκα στον ραδιοφωνικό σταθμό 106,4:

Αντιμετωπίζουμε φαινόμενα ψυχολογικής και σωματικής βίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η κατάσταση είναι τραγική. Υπάρχουν συμμορίες, υπάρχει διακίνηση ναρρκωτικών. Υπάρχουν φοιτητές δέκα χρόνια, που έχουν περάσει 2 με 3 μαθήματα, που κάθε άλλο παρά φοιτητές είναι… Ποιος τους πληρώνει όλους αυτούς; Δεχόμαστε απειλές από τέτοιου είδους ”φοιτητές”. Μιλάμε για έναν παραλογισμό που όλα αυτά γίνονται εν ονόματι της Δημοκρατίας. Είμαστε στοχοποιημένοι αυτή την στιγμή ορισμένοι καθηγητές και δεν μπορούμε να παρέμβουμε. Και αν παρέμβουμε θα είμαστε για μια ζωή στοχοποιημένοι. Επιτέλους τα κόμματα να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Πρέπει να αλλάξει αυτή η ιστορία με το Άσυλο».

| iefimerida.gr