ΚΡΗΤΗ

Εφτασαν οι swingers στην Κρήτη -Ανάμεσά τους και τρία ζευγάρια από την Ελλάδα [βίντεο]

Στην Κρήτη έφτασαν 177 ζευγάρια swingers και πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα μετατρέπεται για λίγες ημέρες σε ερωτικό παράδεισο.

Οπως αναφέρει το neakriti, το ερωτικό εξαήμερο των swingers ξεκίνησε και τα περισσότερα ζευγάρια προέρχονται από την Λατινική Αμερική, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και τρία ζευγάρια από την Ελλάδα.

Η άφιξη των swingers αναμενόταν από τους επαγγελματίες της περιοχής, οι οποίοι ευελπιστούν να δουν καρπούς στα ταμεία τους.

Ο ξενοδόχος και πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Ηρακλείου Νίκος Χαλκιαδάκης, περιγράφοντας την καθημερινότητα των swingers κατά τη διαμονή τους στο νησί μας, τόνισε: «Πιστοί στο ραντεβού τους, η επίσκεψή τους έχει γίνει πια θεσμός για την περιοχή μας. Έρχονται για να διασκεδάσουν. Άλλωστε αυτό είναι ο τουρισμός: διασκέδαση. Σηκώνονται συνήθως κατά τις 8-8:30 το πρωί. Άλλοι στη συνέχεια προτιμούν να κάνουν γυμναστική, ενώ άλλοι επιλέγουν να χαλαρώσουν στην πισίνα μέχρι το μεσημέρι. Μετά θα πάνε για το μεσημεριανό τους φαγητό. Το απόγευμα συνεχίζουν συμμετέχοντας σε παιχνίδια με τους ανιματέρ που έχουμε, και η βραδιά προχωράει με ποτό, μουσική και φαγητό. Υπάρχουν και οι θεματικές βραδιές, όπως η “λευκή βραδιά” όπου όλοι είναι ντυμένοι στα λευκά, η “αρχαία ελληνική βραδιά”, η “ρωμαϊκή βραδιά” κ.λπ.», αναφέρει κ. Χαλκιαδάκης και προσθέτει πως στους swingers αρέσει πάρα πολύ η κρητική διατροφή.