ΕΛΛΑΔΑ

Ηλίας Ψινάκης: “Θεά μου!” Η αποκάλυψη για την φονική πυρκαγιά και τα σχόλια “φωτιά” για τον δήμαρχο!

Νέο χτύπημα του Ηλία Ψινάκη μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram για τις φωτιές στον Μαραθώνα

Ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, επανήλθε με καινούριο post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έκανε μια αποκάλυψη που θα συζητηθεί!

Δημοσίευσε μια φωτογραφία με έναν πυροσβέστη να δίνει μάχη με τις φλόγες.

Διαβάστε παρακάτω…

…ενώ μέσω της λεζάντας ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως χθες ο Μαραθώνας “χτυπήθηκε” για άλλη μια φορά από φονική πυρκαγιά! Το αξιοσημείωτο είναι πως κανείς δεν ασχολήθηκε με το θέμα και πουθενά δεν έγινε γνωστό πως η περιοχή έδινε μάχη με ακόμη μια φωτιά.

 

Οι απορίες που μου δημιουργούνται από αυτή την ανάρτηση του Ηλία Ψινάκη, είναι πολλές μα η κυριότερη είναι η εξής; Γιατί δεν έγινε γνωστό πως ο Μαραθώνας για άλλη μια φορά κάηκε; Σύμφωνα με τον δήμαρχο της περιοχής η συγκεκριμένη φωτιά ήταν η 14η φωτιά μετά την φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου…

 

Ο Ηλίας Ψινάκης με την ανάρτηση του άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι τον “χτυπάνε” επίτηδες. Αυτό κατάλαβα εγώ τουλάχιστον από τα αποσιωπητικά που συνόδευσε τη λεζάντα του. Τα σχόλια, κάτω από την φωτογραφία, ήταν αποθεωτικά για τον δήμαρχο Μαραθώνα. Δεν ξέρω βέβαια, αν έχει σβήσει κάποια. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το γνωρίζω εξάλλου αλλά θέλω να πιστεύω πως ο Ηλίας Ψινάκης δεν θα προχωρούσε σε μια τέτοια κίνηση!

Το σχόλιο που ξεχώρισα ήταν όμως ένα! Χαρακτηριστικά έγραφε: “Μη, μασάς Θεά μου!”

Να είσαι δήμαρχος, να τρέχεις και δεν φτάνεις γιατί σε εγκαταλείπουν ο ένας μετά τον άλλον, να έχεις να βάλεις έναν ολόκληρο δήμο σε σειρά μετά από μια φονική πυρκαγιά, να σε “χτυπάνε” από παντού, να προσπαθείς να μαζέψεις ότι προλαβαίνεις, να προσπαθείς να δείξεις ότι είσαι σοβαρός άνθρωπος (γιατί είσαι!) και να σε αποκαλούν ΘΕΑ! Το λες και ισοπεδωτικό!

youweekly.gr