ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Παραιτήθηκε βουλευτής των Δημοκρατικών για «απρεπείς» φωτογραφίες της

Η Κάιλι Χιλ αρνήθηκε ότι είχε ακατάλληλη σχέση με άνδρα εργαζόμενο αλλά παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη για «ακατάλληλη» σχέση με γυναίκα υπάλληλο της καμπάνιας της, σύμφωνα με το Politico

Την παραίτησή της από τη Βουλή των Αντιπρόσωπων των ΗΠΑ υπέβαλε η βουλευτής των Δημοκρατικών Κέιτι Χιλ μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών της να είναι γυμνή ή να φιλάει μια συνεργάτιδά της.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν αρχικά σε μια ιστοσελίδα ακροδεξιών και στη συνέχεια δημοσιεύτηκαν και από την Daily Mail.

Η επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής των Αντιπροσώπων ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι «γνωρίζουμε για τις δημόσιες κατηγορίες κατά της βουλευτού Κέιτι Χιλ ότι μπορεί να έχει εμπλακεί σε σεξουαλική σχέση με συνεργάτιδά της και το ερευνούμε».

Η Χιλ υποστηρίζει στην επιστολή της ότι οι φωτογραφίες «χρησιμοποίηθηκαν ως όπλο» από τον σύζυγό της αλλά και από πολιτικούς της εχθρούς.

Η 32χρονη βουλευτής των Δημοκρατικών αρνήθηκε ότι είχε ακατάλληλη σχέση με άνδρα εργαζόμενο αλλά παραδέχθηκε και ζήτησε συγγνώμη για «ακατάλληλη» σχέση με γυναίκα υπάλληλο της καμπάνιας της, σύμφωνα με το Politico.

«Με θλίψη ανακοινώνω σήμερα την παραίτησή μου από το Κογκρέσο. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έχει χρειαστεί να κάνω αλλά πιστεύω ότι είναι το καλύτερο για την κοινότητα και την πατρίδα μου» έγραψε η Χιλ στην ανάρτησή της στο Twitter στην οποία επισύναψε την επιστολή παραίτησής της.

Rep. Katie Hill

@RepKatieHill

It is with a broken heart that today I announce my resignation from Congress. This is the hardest thing I have ever had to do, but I believe it is the best thing for my constituents, my community, and our country.

See my official statement below.

Προβολή εικόνας στο Twitter
26,1 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Η Χιλ, μια δηλωμένη bisexual, είναι σε διαδικασία διαζυγίου από τον σύζυγό της Κένεθ Χέσλεπ, τον οποίο κατηγορεί ότι την κακοποιούσε. Ο ίδιος αρνείται την εκδοχή αυτή και ανταπαντά ότι ήταν εκείνη που τον απέρριψε για να κυνηγήσει την καριέρα της.

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες για τις οποίες παραιτήθηκε η Χιλ:

xil-voul2
xil-voul3