ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Παρουσιαστής υποστηρίζει ότι ο 4χρονος γιος του είναι η… μετεμψύχωση της Πριγκίπισσας Νταϊάνας!

Οι ισχυρισμοί του Ντέιβιντ Κάμπελ έχουν προκαλέσει σάλο – Πώς ξεκίνησε όλο αυτό το… θρίλερ – Το «επιχείρημα» με τον «άγνωστο» αδερφό της Νταϊάνας

Μέχρι που είναι ικανός να φτάσει ένας τηλεοπτικός αστέρας, προκειμένου να… κάνει νούμερα και να διατηρήσει την καριέρα του σε υψηλό επίπεδο; Θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ακόμη και τα παιδιά του, στιγματίζοντας για πάντα το μέλλον τους, είτε πρόκειται για αλήθεια, είτε για ένα τέχνασμα; Είτε ψέματα, είτε αλήθεια, ο Ντέιβιντ Κάμπελ, γνωστός παρουσιαστής στις ΗΠΑ, υποστήριξε ότι ο 4χρονος γιος του ενδέχεται να είναι η… μετεμψύχωση της πριγκίπισσας Νταϊάνας, η οποία σκοτώθηκε με «σκοτεινό» τρόπο τον Αύγουστο του 1997.

Μιλώντας στο πρόγραμμα Channel Nine τη Δευτέρα, ο 45χρονος David δήλωσε: «Ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια. Η σύζυγός μου είναι Αγγλίδα και πήρε μια αστεία κάρτα της Πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ο Μπίλι το κοίταξε και είπε: «Αυτή είμαι εγώ, όταν ήμουν πριγκίπισσα».

diana1

Όταν ο Ντέιβιντ και η Λίζα πίεσαν τον Μπίλι για περισσότερες πληροφορίες, απάντησε: «Ω ήμουν πριγκίπισσα και έπειτα ήρθαν οι σειρήνες και δεν ήμουν πριγκίπισσα πια».

Ο διάσημος παρουσιαστής είπε επίσης ότι ο Μπίλι μίλησε για τον Χάρι και τον Γουίλιαμ, λέγοντας πως ήταν τα «αγόρια» του και ότι είχε έναν αδελφό, τον Ιωάννη. Ο Ντέιβιντ και η Λίζα «γκούγκλαραν» και ανακάλυψαν ότι όντως η Νταϊάνα είχε έναν αδερφό Ιωάννη, ο οποίος πέθανε πριν γεννηθεί! Επιπλέον, ο Billy ήταν σε θέση να προσδιορίσει σε ποιο κάστρο έμενε η Νταϊάνα. Ο Ντέιβιντ είπε: «Κάναμε μια δοκιμή. Βάλαμε φωτογραφίες όλων των κάστρων μαζί και ρωτήσαμε ποιο από αυτά ήταν το κάστρο του. Και μας έδειξε… αυτό». Ο Μπίλι είχε διαλέξει το σωστό κάστρο.

Ο Ντέιβιντ και η Λίζα έχουν άλλα δύο παιδιά, τον 9χρονο Λέο και την 4χρονη Μπέτι.

Μιλώντας στο κανάλι ο Ντέιβιντς, δήλωσε: «Θα μεγαλώσει ο Billy και δεν θα το θυμάται αυτό; Θα μπορούσε πραγματικά να είναι η μετενσαρκωμένη της Λαϊκής Πριγκίπισσας;».