ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αλλοδαπός διέρρηξε τέσσερα μαγαζιά και ένα σχολείο

Η δράση του νεαρού δράστη εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές

Από τις 4 Οκτωβρίου ως και τις 19 Νοεμβρίου του 2018 δρούσε σε διάφορες περιοχές της πόλης του Ηρακλείου ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος είχε διαρρήξει και προκαλέσει ζημιές σε τέσσερις επιχειρήσεις και ένα σχολείο και είχε αρπάξει μετρητά, συσκευές και άλλα αντικείμενα συνολικής αξίας 2.500 ευρώ.

Η δράση του νεαρού δράστη εξιχνιάστηκε από την έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν είχε διαπράξει και άλλες διαρρήξεις σε επιχειρήσεις, εγκαταστάσεις ή σπίτια στην ευρύτερη περιοχή.

*** Ξάφρισε γεωργικά εργαλεία αξίας άνω των 3.500 ευρώ και τα πούλησε ως παλιοσίδερα για μόλις… 200 ευρώ, ένας 51χρονος Έλληνας που είχε διαρρήξει την αποθήκη του ιδιοκτήτη στο Λαμπέτι Ηλείας, τον περασμένο Ιανουάριο! Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πύργου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 51χρονου, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.