ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Αναζητούν λύσεις πριν την… έκρηξη των κατοίκων

Ενω όλα έδειχναν ότι η λυση για τη λαική αγορά στην οδό Παρασκευοπούλου, φαινόταν δρομολογημένη, ειχαμε την προειδοποίηση – βόμβα των κατοίκων, που βλέπουν ότι δεν υπαρχει ουσιαστική εξέλιξη.

Οι κάτοικοι, όπως έχει επισημάνει το ekriti.gr μέσα απο αποκλειστικό του ρεπορτάζ αναμένεται να μπλοκάρουν την ερχόμενη Τετάρτη την πραγματοποίηση της λαϊκής αγοράς, αφήνοντας τα αυτοκίνητα τους στο δρομο. Μοναδική ελπίδα είναι η εξεύρεση λυσης αύριο, στη διάρκεια της πραγματοποίησης της κρισιμης συνεδρίασης του Τοπικού Συμβουλιου, το οποίο θα συνεδριάσει για τη λύση της οδού Ερυθραίας, μία τρίτη εναλλακτική, όπως είπε  ο κ. Μαρίνος Παττακός, που θα βρει σύμφωνες όλες τις πλευρές για να λυθεί ο «Γόρδιος Δεσμός», όπως τον χαρακτήρισε.

Ο κ. Παττακός χαρακτήρισε απολύτως δικαιολογημένη την αγωνία των δημοτών, όμως έκανε λόγο για ακραία λύση που σε καμία περίπτωση δεν θα οδηγούσε σε διέξοδο. Βέβαια απορίας άξιον είναι γιατί δεν προχωρά η λύση της μεταφοράς της λαϊκής αγοράς στο πάνω μέρος της οδού Παρακσευοπούλου, όπως είχε αποφασιστεί, με τον κ. Παττακό να κάνει μάλιστα για μια απόφαση οριστική και αμετάκλητη.