ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ευχάριστα τα νέα για τις ράμπες στου Κοκκίνη Χάνι – Πότε ανοίγουν

Ευχάριστα είναι καθώς φαίνεται τα νέα για το έργο των ραμπών στου Κοκκίνη Χάνι, που «καίει» χιλιάδες πολίτες

μιας και αποτελεί ένα σημείο εξόδου προς την Εθνική Οδό, το οποίο χρησιμοποιείται κατά κόρον, από ντόπιους και τουρίστες.

Η παράδοση του έργου, έχει προβληματίσει και προκαλέσει ακόμη και την αγανάκτηση των πολιτών, όπως έχει επισημάνει το ekriti.gr. Αιτία είναι – όπως τονίζουν- η καθυστέρηση στην παράδοση του. Μέσα από τη συχνότητα του Ράδιο Κρήτη, αυτό που ειπώθηκε όμως, μπορεί να θεωρηθεί μια πολύ καλή είδηση.

Συγκεκριμένα ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΑΚ Φώτης Καζάσης, δήλωσε ότι το έργο θα έχει παραδοθεί – εκτός απροοπτου- στα τέλη Ιούνη. Οπως είπε, αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη μια σειρά από εργασίες, με σκοπό την άμεση ολοκληρωση του ( σημεία αντιστήριξης, φωτισμός, και στηθαία και κάποιες άλλες εργασίες για να παραδοθεί)

Σημειώνεται πως μετά το τέλος της τουριστικής περιόδου κα ιαφού έχει γίνει η διευθέτηση της κυκλοφορίας, θα ξεκινήσει ενα μεγαλύτερο έργο στην περιοχή.

Το έργο των ραμπών είναι μεγάλης σημασίας, καθώς συνδέεται με την εκ νέου εκτροπή του ΒΟΑΚ για την οριστική σύνδεση του Κόμβου Γουβών, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει – όπως ειπωθηκε παραπάνω – στα τέλη της τουριστικής περιόδου.

ekriti.gr