ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Κρίσιμες ώρες για την 14χρονη που έπεσε από τα ενετικά τείχη

Διασωληνωμένη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και σε σοβαρή κατάσταση είναι η ανήλικη που νωρίτερα έπεσε από τα ενετικά τείχη του Ηρακλείου, στο Κομμένο Μπεντένι.

Η 14χρονη, φέρει πολλαπλά τραύματα, συνέπεια της πτώσης από τόσο μεγάλο ύψος, με τους γιατρούς να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να την κρατήσουν στη ζωή. «Η ανήλικη ήρθε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. Βρίσκεται διασωληνωμένη ενώ όλοι οι γιατροί του Βενιζελείου έχουν κινητοποιηθεί και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Κώστας Τερζάκης.

Αγωνία για την κατάσταση της υγείας της κοπέλας.

Για την μεταφορά της ανήλικης στο νοσοκομείο στήθηκε μια μεγάλη επιχείρηση, καθώς στο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ άνοιγαν δρόμο οι μηχανές της Ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς οι αστυνομικοί είχαν φτάσει άμεσα στο σημείο. Ο γιατρός του ΕΚΑΒ, μαζί με τους διασώστες του ασθενοφόρου ανταποκρίθηκαν άμεσα, ώστε το κορίτσι να φτάσει στο μικρότερο δυνατό χρόνο στο νοσοκομείο.

Λίγο αργότερα, αστυνομικοί έφτασαν στο νοσοκομείο, αλλά και στο σημείο που έπεσε η ανήλικη, προκειμένου να συλλέξουν πληροφορίες για το περιστατικό.

ekriti.

Γιώργος Λαμπράκης