ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Ο Περιφερειάρχης εγκαινίασε το “σπίτι” των τριτέκνων

Τα εγκαίνια του ιδιόκτητου τριώροφου κτηρίου του συλλόγου τρίτεκνων Ηρακλείου, το οποίο θα φιλοξενεί κοινωνικές δράσεις, εγκαινίασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία Αρχων, φορέων, μελών -οικογενειών του συλλόγου τριτέκνων, υποψηφίων στην Τ.Α και πλήθους κόσμου.

Νωρίτερα, τελέστηκε Αγιασμός από τον Αιδεσιμότατο π.Κων/νο εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου, ενω τον Περιφερειάρχη και όλους τους παρισταμένους καλωσόρισε ο Πρόεδρος του δραστήριου συλλόγου Τριτέκνων Μανόλης Αχλαδιάνακης. «Καλώς ορίσατε στο σπίτι σας.

Είναι ένα κτίριο “ανοιχτό” σε δραςεις για την κοινωνία” είπε χαρακτηριστικά ο κ Αχλαδιανακης, ευχαριστώντας δημόσια τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την έμπρακτη συμβολή του στην αποπεράτωση του κτηρίου -που οπως ανέφερε -ηταν ένα όραμα του συμβουλίου που εγινε πράξη, ενω επίσης ευχαρίστησε τον Μιχ Βαμιεδάκη, τα μέλη του συλλόγου, εθελοντές που απο την πρώτη στιγμή στήριξαν οικονομικά την προσπάθεια.

«Δεν αφήσαμε αναξιοποίητο ούτε ένα ευρώ,προχωρησαμε με σωστη οργάνωση και συλλογικό πνεύμα», τόνισε με έμφαση ο κ Αχλαδιανάκης.

Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης στο σύντομο χαιρετισμό του ευχαρίστησε τον Πρόεδρο, το ΔΣ και ολα τα μέλη των τριτέκνων για την συνεργασία και τους συνεχάρη για την επιτυχία του αποτελέσματος στην κατασκευή του κτηρίου που θα είναι “ανοιχτό” σπίτι της κοινωνίας.

Η Περιφέρεια Κρήτης, τόνισε ο κ Αρναουτάκης συνεργάζεται με συλλογους, φορείς και ενισχύει κάθε πρωτοβουλία και δράση που βοηθά, στηρίζει την κοινωνία. Το κτήριο, όπως εξήγησαν οι κύριοι Μαν Αχλαδιανάκης και Δημ Μοάτσος, το τριόροφο και υπόγειο, θα είναι ως πολυκεντρο πολλαπλών χρήσεων, επιμόρφωσης, Πολιτισμού, με φιλοξενία δομών, όπως πχ για ανέργους, εκπαίδευση, κατάρτιση – υποστήριξη εφήβων, κυκλοφοριακή αγωγή, κατάρτιση – εκπαίδευση στον τουρισμό, και είπε οτι, για την λειτουργία του χρειάζεται η συνεργασία Περιφέρειας, δήμου, φορέων της κοινωνίας