ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Τον έπιασαν στο λιμάνι με περισσότερο από ένα κιλό κοκαΐνη!

Μία μεγάλη επιτυχία πρόσθεσε στο ενεργητικό του το πρωί της Παρασκευής το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου με τη σύλληψη ενός 42χρονου. Συγκεκριμένα στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον 42χρονο ο οποίος παρέλαβε δέμα που περιείχε περισσότερο από ένα κιλό κοκαϊνη.

Συγκεκριμένα  κατά τη διάρκεια των τακτικών ελέγχων που διενεργούνται εντοπίστηκε κατόπιν παθητικής ένδειξης αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Κ9Ν 038 ”ΜΑΣΚ” ύποπτο δέμα – χαρτόκουτα το οποίο τέθηκε σε διακριτική παρακολούθηση.

Στη συνέχεια, το δέμα παρελήφθη από τον 42χρονο ο οποίος ακινητοποιήθηκε κατά την επιβίβασή του σε Ι.Χ.Ε. όχημα, ενώ διαπιστώθηκε ότι περιείχε μία συσκευασία κοκαΐνης μικτού βάρους ενός κιλού εκατόν πενήντα πέντε γραμμαρίων και ενενήντα εκατοστών (1.155,90gr). Επίσης, διενεργήθηκε νομότυπη κατ΄ οίκον έρευνα στο σπίτι του 42χρονου.

Από την  Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν η εν λόγω ποσότητα κοκαΐνης, το χρηματικό ποσό των εκατόν σαράντα πέντε ευρώ (€145), το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα καθώς και ένα (01) κινητό.