ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Όλα τα νεώτερα για τον 27χρονο διανομέα

Με αγωνία και ταυτόχρονα με αισιοδοξία περιμένουν συγγενείς και φίλοι του 27χρονου διανομέα να βγει νικητής από την περιπέτεια την οποία ζει από τις 7 Οκτωβρίου οπότε και τραυματίστηκε σοβαρά με το δίκυκλό του εν ώρα εργασίας, στις Μεσαμπελιές.

Ο 27χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ενώ πριν από λίγες ημέρες οι γιατροί αποφάσισαν τη σταδιακή μείωση των φαρμάκων που τον κρατούν σε καταστολή.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της ΜΕΘ κ. Ανέστη Κιούλπαλη που μίλησε σήμερα στο ekriti.gr ο 27χρονος Δημήτρης “ανοίγει τα μάτια του και αναπνέει μόνος του” και συμπλήρωσε ότι “συνεχίζεται η προσπάθεια αφύπνισης“.

Εν τω μεταξύ και σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, μία γυναίκα στο Ηράκλειο παριστάνει ότι συγκεντρώνει χρήματα για τον Δημήτρη, κάτι τέτοιο όμως, όπως τονίζεται από το συγγενικό του περιβάλλον, γίνεται χωρίς την έγκρισή τους και γι’αυτό οι πολίτες θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η μόνη βοήθεια που ζητήθηκε ήταν αυτή των συναδέλφων του από το Σωματείο Εργαζομένων Οδηγών Ηρακλείου οι οποίοι κοινοποίησαν μία φωτογραφία του Δημήτρη με τον τραπεζικό λογαριασμό στον όποιος όποιος θέλει, μπορεί να καταθέσει χρήματα.