ΕΛΛΑΔΑ

Η Βίκυ Σταμάτη μιλάει για όλα: Τον Ακη, τον γάμο στο Ritz, τις «χρυσές» κουρτίνες στο νεοκλασικό της Αρεοπαγίτου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Top Story» του Open TV έδωσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη.

Η Βίκυ Σταμάτη μίλησε για τη γνωριμία της με τον πρώην υπουργό, τον εντυπωσιακό γάμο τους στο Παρίσι που συζητήθηκε πολύ, το σπίτι της οικογένειας στην Ακρόπολη, αλλά και για τη φυλακή, την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, όπως και για την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της.

Επίσης, υποστήριξε ότι η οικογένειά της τα βγάζει πολύ δύσκολα πέρα. Ακόμη, αναφέρθηκε σε πρόσωπο από το περιβάλλον τους, το οποίο δεν επέτρεπε στο σύζυγό της να αποκτήσει παιδί, ενώ περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές, όταν έπρεπε να αποχωριστεί τον γιο της. Υπενθυμίζεται, ότι η κ Σταμάτη, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους, τον Ιούλιο του 2018.

Η Βίκυ Σταμάτη για την υγεία του Ακη Τσοχατζόπουλου
Μάλιστα αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού, τονίζοντας ότι του απομένει συγκεκριμένος χρόνος ζωής: «Είναι στη χειρότερη κατάσταση της υγείας του. Θα μου επιτρέψετε να μην επεκταθώ στο θέμα της υγείας, γιατί δε θα ήθελα να δώσω χαρά σε εχθρούς και αντιπάλους».

Αντιμετωπίζει τεράστιο πρόβλημα ο σύζυγός μου. Το θέμα είναι ότι προσπαθεί -γιατί είναι ένας πολύ εγωιστής και συγχρόνως πολύ υπερήφανος άνθρωπος – να μην το εξωτερικεύει τουλάχιστον τον χρόνο που βρίσκεται κοντά στο παιδί. Όμως είναι τόσο αντιληπτό το πρόβλημα, το οποίο έχει, που δεν περνάει απαρατήρητο. Είναι ένα θέμα που έχει να κάνει με κίνηση» ανέφερε. Όπως πρόσθεσε: «Ο Άκης έχει έναν πολύ συγκεκριμένο χρόνο ζωής πια. Δεν είμαι γιατρός, δεν είμαι Θεός, και γι’ αυτό δε θα σας πω τον χρόνο».

Επιπλέον, η κ. Σταμάτη αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το διαζύγιο που επιθυμούσε να πάρει από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, κατονομάζοντας τα πρόσωπα που ευθύνονται για την ταλαιπωρία της.

«Δεν διώχθηκε καμία γυναίκα για κουρτίνες»
Η Βίκυ Σταμάτη απάντησε και για τα σχόλια περί «προκλητικότητας» με χαρακτηριστικό παράδειγμα το σπίτι στην Ακρόπολη και τις πολυσυζητημένες πολυτέλειες που διαθέτει. «Έχουν γραφτεί απίθανα πράγματα. Δεν έχει διωχθεί καμία γυναίκα, ούτε για κουρτίνες, ούτε για κορδόνια, ούτε για καναπέδες. Δεν υπάρχει πισίνα. Πώς μπορεί να υπάρχει πισίνα σε ένα διαμέρισμα 180 τ.μ.;», είπε.

Η κυρία Σταμάτη υποστήριξε ακόμη ότι τα εισοδήματα του κ. Τσοχατζόπουλου δικαιολογούσαν απόλυτα τον τρόπο ζωής του. «Ο πρώτος γάμος του έγινε στο Μονακό, δεν ασχολήθηκε όμως κανείς. Ο γάμος έπρεπε να γίνει μακριά για να μην μας αγγίξουν οι εχθροί μας. Ο Άκης μάλιστα ήθελε να παντρευτούμε στη Νίκαια της Γαλλίας» είπε για τα σχόλια περί προκλητικού γάμου στο Παρίσι. Δεν του επέτρεπαν να αποκτήσει για 10 χρόνια μαζί της παιδί, ισχυρίστηκε και πρόσθεσε ότι ένας αστυνομικός της φρουράς του την «δηλητηρίασε» λίγες ώρες πριν τον γάμο της με πληροφορίες. Έμαθε δηλαδή ότι ένα συγγενικό πρόσωπο του πρώην υπουργού τον πίεζε να ακυρώσει τον γάμο έστω και τελευταία στιγμή. Τέλος, η κυρία Σταμάτη εξαπέλυσε επίθεση στο περιβάλλον του κ. Τζοχατζόπουλου και υποστήριξε ότι η δίωξη εναντίον της ήταν πολιτική.