ΚΡΗΤΗ

Η βροχή έφερε διακοπές ρεύματος στο Ηράκλειο

Από τις διακοπές ρεύματος δημιουργήθηκαν προβλήματα που αναστάτωσαν και ταλαιπώρησαν τους κατοίκους του Ηρακλείου.

Στο όριο αντοχής φαίνεται πως βρίσκεται το σύστημα ηλεκτροδότησης λόγω της κακοκαιρίας που «χτύπησε» για πρώτη φορά με την σημερινή βροχόπτωση για το Φθινόπωρο το Ηράκλειο και την Κρήτη. 

Προβλήματα με διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος από ζημιές στο δίκτυο της ΔΕΗ σημειώθηκαν στις Μεσαμπελιές, το Κορακοβούνι, το Ατσαλένιο, την Θέρισσο, το Μασταμπά,την Παπαναστασίου. Από τις διακοπές ρεύματος δημιουργήθηκαν προβλήματα που αναστάτωσαν και ταλαιπώρησαν τους κατοίκους του Ηρακλείου. Οι περισσότερες διακοπές στην ηλεκτροδότηση σημειώθηκαν κατά τις μεσημεριανές ώρες, με τον κόσμο να θέλει να χρησιμοποιήσει ηλεκτρικές συσκευές ακόμα και για να μαγειρέψει παραδείγματος χάρη, και να μην μπορεί.

Ακόμα μεγαλύτερη η ταλαιπωρία στα νοικοκυριά και τα σπίτια όπου διαμένουν άνθρωποι  που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και το ηλεκτρικό ρεύμα τους είναι απαραίτητο για την θεραπεία( όπως το μηχάνημα που παρέχει οξυγόνο).

Να σημειωθεί πάντως πως στις περιοχές που αντιμετώπιζαν προβλήματα ηλεκτροδότησης και διακοπές ρεύματος το πρόβλημα πλέον έχει αποκατασταθεί, πλήρως.

.politica.gr