ΚΡΗΤΗ

Η εθελοντική ομάδα «Βοήθα με να Μπορώ» δίπλα στη γιαγιά με τα πέντε εγγονάκια στην Αγία Μαρίνα

Ένα μεγάλο μπράβο στα μέλη της εθελοντικής ομάδας αλληλεγγύης που ανταποκρίθηκαν στην έκκληση για βοήθεια μέσω του Parakritika.gr μιας γιαγιάς στην Αγία Μαρινα, που ζει μαζί με τα πέντε εγγονάκια της υπό άθλιες συνθήκες.

Όπως αναφέρεται σχετικά στη σελίδα της ομάδας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης…

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους !
Έπειτα από έκκληση συνανθρώπων μας ,μέλη της ομάδας μας σήμερα το πρωί επισκέφτηκαν την Κ. Στέλλα την ανάδοχο γονέα των πέντε παιδιών στην Αγία Μαρίνα όπου διαπιστώσαμε τα πολύ σοβαρά βιοποριστικά προβλήματα επιβιώσεις !

Το σπίτι πραγματικά χρήζει ιδιαίτερης συντήρησης και επισκευής όμως να ξεκαθαριστεί ότι η κα. Στέλλα ουδέποτε ζήτησε χρήματα από τον κόσμο ! Μέλημα της είναι οι καλύτερες συνθήκες διαβίωσης των εγγονιών της ! Η κα. Στέλλα είναι ανοιχτή σε κάθε είδους εθελοντικής προσφοράς και εργασίας ανεξαρτήτως χρημάτων !

Πολύ σημαντικό για εκείνη είναι η υγεία των παιδιών . Τα παιδιά πρέπει να περάσουν από διαφορες ειδικότητες γιατρών όπως πχ οφθαλμίατρο κλπ επίσης η μικρή Στελίτσα πρέπει άμεσα να επισκεφτεί χειρουργό καρδιολόγο καθώς μωρό είχε κάνει επέμβαση στην καρδούλα της !

Οποίος συνάνθρωπος μας θέλει να βοηθήσει με τον οποιοδήποτε τρόπο την κα. Στέλλα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί της στα παρακάτω τηλέφωνα : 2821068841 & 6989183238

Επίσης να σημειωθεί ότι η τοπική κοινωνία της Αγίας Μαρίνας καθώς και το δημοτικό σχολείο των παιδιών γνωρίζουν και βοηθούν χρόνια το συγκεκριμένο περιστατικό !

Ας κάνουμε τα Χριστούγεννα αληθινά.. όχι απλώς χρυσόχαρτο και κορδέλα.. Τα Χριστούγεννα είναι το πνεύμα του να δίνουμε χωρίς τη σκέψη να πάρουμε. Τα Χριστούγεννα είναι αγάπη!!! Καλή χρόνια σε όλους με υγεία !!!