ΚΟΣΜΟΣ

Η εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν θα παραμείνει μυστήριο, εξαιτίας μιας… ανενεργής κάμερας ασφαλείας!

Το μυστήριο της εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν δεν θα λυθεί ποτέ, διότι δεν λειτουργούσε μια κάμερα ασφαλείας του θερέτρου από το οποίο εξαφανίστηκε, υποστηρίζει σε βιβλίο του πρώην αστυνομικός .

Ο συγκλονιστικός ισχυρισμός του 49χρονου πρώην αστυνομικού Μαρκ Γουίλιαμς-Τόμας, ο οποίος έχει ερευνήσει δεκάδες εξαφανίσεις παιδιών, ξεπηδά μέσα από τις σελίδες του νέου του βιβλίου «Hunting killers» («Κυνηγώντας δολοφόνους»).

ΜΑΝΤΛΙΝ ΜΑΚ ΚΑΝ
Η Μαντλίν Μακ Καν τη χρονιά που έπεσε θύμα απαγωγής

Η τριών ετών Βρετανίδα Μαντλίν Μακ Καν εξαφανίστηκε το 2007 από το δωμάτιο θερέτρου στην Πράια ντα Λουζ της Πορτογαλίας, την ώρα που οι γονείς της, Κέιτ και Τζέρι, έτρωγαν. Ο Τόμας υποστηρίζει ότι η Μαντλίν βγήκε από το κατάλυμα και έπεσε πάνω σε έναν «καιροσκόπο εγκληματία» εντελώς τυχαία, ο οποίος την απήγαγε.

Ο πρώην αστυνομικός θεωρεί ότι είναι αδύνατον να λυθεί η υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει υλικό από μια κάμερα ασφαλείας, η οποία βρισκόταν σε κομβικό σημείο του θερέτρου. Θα μπορούσε να είχε «συλλάβει» το πρόσωπο του δράστη, όμως, τις ώρες της εξαφάνισης της Μαντλίν, ήταν εκτός λειτουργίας.

ΜΑΝΤΛΙΝ ΜΑΚ ΚΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ
Μαρκ Γουίλιαμς-Τόμας

Ο Γουίλιαμς-Τόμας θεωρεί ότι η πιθανότητα να είναι ζωντανή είναι πολύ μικρή, καθώς, σχεδόν σε κάθε περίπτωση απαγωγής παιδιού, προκύπτει πως αυτό ήταν νεκρό εντός των πρώτων 24 ωρών.