ΚΟΣΜΟΣ

«Η καλύτερη μέρα της ζωής του»: Ένα ολόκληρο γήπεδο χειροκροτεί τον 9χρονο με νανισμό που έπεσε θύμα μπούλινγκ

Τεράστια ήταν η συμπαράσταση που δέχθηκε, ο εννιάχρονος με νανισμό. Ο ίδιος δεχόταν bullying στο σχολείο του. Αυτό, γίνονταν καθημερινά από τους συμμαθητές του και οφείλονταν στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ωστόσο, τα παράπονα του Quaden Bayles σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο δεν πήγαν χαμένα.

Μάλιστα, στο προαναφερθέν βίντεο που έχει δει πλέον όλος ο πλανήτης, παρουσιάζεται ο εννιάχρονος με νανισμό να ζητά ένα μαχαίρι για να δώσει τέλος στη ζωή του. Έτσι, είχε γίνει αντιληπτό πως ο Quaden περνούσε καθημερινά χάλια στα μαθήματά του στο σχολείο.

Ωστόσο, η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια. Η συγκίνηση για τον Quaden ήταν παγκόσμια και έτσι δημιουργήθηκε ένα «κύμα» αλληλεγγύης. Η δημοσιότητα από το βίντεο που τράβηξε και πρόβαλε η μητέρα του ήταν τεράστια. Μάλιστα, ο ίδιος κατάφερε να ζήσει μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Συγκεκριμένα, ο εννιάχρονος με νανισμό «άνοιξε» το χορό σε All Star παιχνίδι. Αυτό, δεν ήταν άλλο από το παιχνίδι που διεξήχθη στο Cbus Super Stadium. Κρατώντας από το χέρι τον αρχηγό της ομάδας Joel Thompson, εισήλθε στο στάδιο. Ο κόσμος ζητωκραύγαζε και χειροκροτούσε τον μικρό Quaden.

Από το βίντεο που κυκλοφόρησε με την είσοδο των παικτών, ο Quaden, φαίνεται να έχει μείνει, με το στόμα ανοιχτό από τη στήριξη του κόσμου.