ΚΡΗΤΗ

Η Κρήτη αγκάλιασε την 4χρονη Μαρίνα – Το “ευχαριστώ” της οικογένειας

Τεράστιο είναι το ενδιαφέρον του κόσμου για τον αγώνα που δίνει η 4χρονη Μαρίνα από τις Αρχάνες, η οποία διαγνώσθηκε με όγκο στο κεφάλι και πρέπει να χειρουργηθεί άμεσα. Η επέμβαση μπορεί να γίνει στο Μόναχο, όμως με τεράστιο κόστος που δε μπορεί να καλύψει η οικογένεια.
Ο πατέρας της μικρής, Αντώνης Παχάκης, με ανάρτησή του στο facebook, ευχαριστεί για την ανταπόκριση και παράλληλα εφιστά την προσοχή σε κάποιος “αετονύχηδες” οι οποίοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την ευαισθησία του κόσμου και να βγάλουν λεφτά.

Διαβάστε την ανάρτηση:

“Νιώθω την ανάγκη να πω ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ για την ανταπόκριση που δείξατε έως τώρα κ συνεχίζετε να δείχνετε…!!!
Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι ενθαρρυντικά κ λόγω σαββατοκύριακου ακριβή αποτέλεσμα θα ξέρω από Δευτέρα…!!!! Ο Θεός να σας έχει καλά όλους κ όλες σας.
(Αναφέρθηκαν κάποια μεμονωμένα περιστατικά περί εράνων από ΚΑΠΟΙΑ άτομα. ΑΝ Κ ΕΦΟΣΟΝ ΓΙΝΕΙ ΕΡΑΝΟΣ ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΥΛΟΓΟΥΣ Η ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ κ οχι από μεμονωμένα άτομα) ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!! ΑΥΤΗ Η ΚYΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΜΑΣ…!!!! 
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΛΑ…!!!!!”

Υπενθυμίζουμε ότι στην προσπάθεια που γίνεται να μαζευτούν χρήματα για την μεταφορά της μικρής Μαρίνας στη Γερμανία αλλά και για να γίνει η επέμβαση συμμετέχει και ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων ο οποίος διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για μία πολύ σοβαρή περίπτωση.
Ο αριθμός λογαριασμού στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε ένα μικρό ποσό από το υστέρημά σας είναι είναι: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ 30000298456-7 ΜΑΡΙΝΑ ΓΑΛΙΝΑ ΠΑΧΑΚΗ.
IBAN: GR5808700130000300002984567