ΣΠΙΤΙ

Η μαγεία του χειμωνιάτικου δάσους: DIY Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με ξηρά κλαδιά

Κάποιοι για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος προτιμούν τη φωτεινότητα και τις παραδοσιακές διακοσμήσεις για το εσωτερικό, ενώ άλλοι ψάχνουν έναν άλλο λόγο να δείξουν την πρωτοτυπία τους. Για παράδειγμα, σας υπενθυμίζουμε το μακροχρόνιο πάθος για μινιμαλισμό και οικολογικό στυλ. Ακόμη και αν σε ολόκληρο το σπίτι δεν έχετε ακόμη αποφασίσει να το χρησιμοποιήσετε, η διακόσμηση του σπιτιού για τις γιορτές μπορεί να θεωρηθεί ως παιχνίδι του οικο-μινιμαλισμού.

Η διακόσμηση των Χριστουγέννων από όμορφα ξηρά κλαδιά είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη Βόρεια Ευρώπη – τη Σουηδία, τη Γερμανία, τη Δανία και τη Νορβηγία. Σε αυτή τη συλλογή έχουμε συγκεντρώσει τις πιο πρωτότυπες ιδέες σε αυτό το θέμα με υπέροχες φωτογραφίες εσωτερικών χώρων με εορταστική διακόσμηση από ξηρά κλαδιά.

Πρώτα απ ‘όλα, η σύνθεση των ξηρών κλαδιών μπορεί να αντικαταστήσει το παραδοσιακόχριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορείτε επίσης να κρεμάσετε στολίδια πάνω τους.

Επιπλέον, αυτή η διακόσμηση μπορεί να διακοσμήσει μεμονωμένες γωνίες του σπιτιού, για παράδειγμα, μια συρταριέρα, ένα τζάκι, ένα κομοδίνο ή τοίχους.

Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι τα ξηρά κλαδιά πάνω από το τραπέζι, δημιουργώντας έτσι την εντύπωση ότι βρίσκεστε στον κήπο σας.

Αλλά κατά τη διακόσμηση ενός σπιτιού για τις γιόρτες με ξηρά κλαδιά, είναι σκόπιμο να γνωρίζουμε μερικούς κανόνες που το κάνουν να φαίνεται ελκυστικό και αρμονικό. Κοιτάξτε τις ιδέες μας στις παρακάτω εικόνες και μάθετε τα πάντα για την διακόσμηση των Χριστουγέννων στο εσωτερικό με  ξερόκλαδα.