ΚΟΣΜΟΣ

Η Μπριζίτ Μακρόν, με σούπερ μίνι, κάνει διακοπές σε πύργο [εικόνες]

Ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε 20 ημέρες διακοπές, φέτος, στον πύργο Μπρεγκανσόν, στα νότια της Γαλλίας, επίσημη θερινή κατοικία του εκάστοτε προέδρου.

Και μπορεί ο Μακρόν να επέστρεψε την Τρίτη στο Παρίσι, ωστόσο η σύζυγός του Μπριζίτ έμεινε εκεί με την οικογένειά της.


Το περιοδικό Paris Match συνέλαβε την Μπριζίτ Μακρόν με σούπερ μίνι φόρεμα, συνοδευόμενη από την κόρη της Τιφέν με μαγιό, να βαδίζουν προς τον πύργο.


Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μπριζίτ Μακρόν φωτογραφίζεται εκεί. Στα μέσα Αυγούστου είχε κάνει ηλεκτρικό ποδήλατο στην διπλανή πόλη Bormes-les-Mimosas.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, είχε φωτογραφηθεί με ένα τζετ σκι, ανοιχτά στη θάλασσα.


Ο πρόεδρος Μακρόν ήταν πιο διακριτικός από την σύζυγό του στις διακοπές. Εμφανίστηκε μια φορά για να παραστεί σε επίσημη εκδήλωση στην πόλη Bormes-les-Mimosas, στις 17 Αυγούστου, καθώς και μια δεύτερη για να χαιρετήσει πολίτες και να συνομιλήσει μαζί τους.


Μια τρίτη φορά το ζευγάρι εμφανίστηκε σε δείπνο σε έναν γείτονά τους, τον Μεγάλο-Δούκα Ερρίκο του Λουξεμβούργου και την σύζυγό του Μαρία Τερέζα, των οποίων η πολυτελής κατοικία βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από τον πύργο Μπρεγκανσόν.


Τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Εμανουέλ Μακρόν θα επιστρέψει στον πύργο αυτό το σαββατοκύριακο για να ξεκουραστεί.

Πρόσφατα το προεδρικό ζεύγος είχε επικριθεί γιατί εγκατέστησε πισίνα μέσα στην αυλή του ιστορικού πύργου Μπρεγκανσόν, κόστους 34.000 ευρώ, όπως φαίνεται παρακάτω στη φωτογραφία.

iefimerida.gr