ΚΡΗΤΗ

Η συγκινητική προσφορά ενός ταλαιπωρημένου πατέρα, που αποδεικνύει ότι δεν χάσαμε την ανθρωπιά μας

Πολλές είναι οι περιπτώσεις που οι εθελοντές της Κίτρινης Αποστολής, στο Ηράκλειο έχουν συγκινηθεί με τις προσφορές ανθρώπων σε συνανθρώπους μας, όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης.

Μια τέτοια ιδιαίτερα ξεχωριστή προσφορά γνωστοποιεί ο Δημήτρης Αποστολάκης, μια προσφορά που αποδεικνύει ότι η αγάπη και η αλληλεγγύη δεν έχουν “σβήσει” ακόμα από την ταλαιπωρημένη ελληνική κοινωνία.

Όπως αναφέρει ο κ. Αποστολάκης:

“Ο Αλέξανδρος Αλεξάκης ένα 23χρονο παλικάρι στάθηκε άτυχος πριν μερικούς μήνες όταν σε ένα αγώνα motorcross τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα όλους αυτούς τους μήνες να βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης για την βελτίωση της υγείας του!

Όλο αυτό το διάστημα μέσα από διάφορες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν πάρα πολλοί άνθρωποι προσέφεραν τα μέγιστα στην οικογένεια καθώς το οικονομικό βάρος ήταν δυσβάσταχτο!

Ο μπαμπάς του παιδιού ο πολύ καλός άνθρωπος κύριος Γιώργος που διατηρεί βενζινάδικο, θέλει να επιστρέψει λίγο από την αγάπη και το ενδιαφέρον που έχει δεχτεί για το παιδί του, προσφέροντας 200 λίτρα πετρέλαιο σε μια πολύτεκνη οικογένεια!
Μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων”!