ΚΡΗΤΗ

Η Φουρέιρα θα ανάψει το δέντρο της Ιεράπετρας

“Φωτιά” θα πάρει η πλατεία της Ιεράπετρας στην εκδήλωση για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου με τη γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια  Ελένη Φουρέιρα επί σκηνής να ξεσηκώνει τον κόσμο.

Σύμφωνα με το hxonews.gr, εδώ και καιρό από την πλευρά του ΝΠΔΔ ΚΟΙΝΩΠΟΛΙΤΙΑ του Δήμου Ιεράπετρας γινόταν συζητήσεις με διάφορους καλλιτέχνες και τελικά προέκυψε η συνεργασία με την Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα πρώτη φορά μας συστήθηκε μέσα απο το γυναικείο συγκρότημα “Mystique”, όπου τραγουδούσε μαζί με τις Μαρία Μακρή και Αλκμήνη Χατζηγιάννη, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Το συγκεκριμένο γυναικείο συγκρότημα μας χάρισε τις επιτυχίες “Μην κάνεις πως δε θυμάσαι” και “Μαζί”. Το  συγκρότημα διαλύθηκε το 2010, χρονιά κατά την οποία η Ελένη Φουρέιρα ξεκίνησε σόλο καριέρα.  Μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της είναι τα τραγούδια  – ΄΄Στο Θεό με πάει΄΄ ,VASILISSA, Τι κοιτάς , Άνεμος αγάπης,  Βάζω την καρδιά  , Στου έρωτα την τρέλα κ.α.  Το 2018 εκπροσώπησε την Κύπρο στο διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision με το τραγούδι Fuego που σημαίνει φωτιά, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση.