ΚΡΗΤΗ

Θέμα συζήτησης στη Μεσαρά η νέα επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ

Θέμα συζήτησης αποτελεί από χθες στην τοπική κοινωνία της Μεσαράς ο εντοπισμός των 3.250 δενδρυλλίων κάνναβης και η σύλληψη του 42χρονου άνδρα από τους αστυνομικούς του ΑΤ Φαιστού.

Οι πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους οι Αρχές αξιολογήθηκαν σωστά και το … λαβράκι δεν άργησε να έρθει.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες φυτείες κάνναβης που έχουν εντοπιστεί στην περιοχή εδώ και πολύ καιρό με την Αστυνομία να στέλνει έτσι ένα σαφές μήνυμα ενάντια στην κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Η αρχή ώστε να αποκαλυφθούν τα χιλιάδες δενδρύλλια – νανάκια έγινε από το σπίτι του 42χρονου όπου εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν 15 γραμμάρια κάνναβης.

Ακολούθησε ο έλεγχος στο θερμοκήπιο όπου αποκαλύφθηκε η χασισοφυτεία. Ο 42χρονος οδηγείται εντός της ημέρας στον Εισαγγελέα.

Και δεν ήταν η μόνη επιχείρηση που στήθηκε χθες στη Μεσαρά.

Έγινε και μία δεύτερη, στις Γκαγκάλες, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη ένας 49χρονος με 389 γραμμάρια κάνναβης, 3 δενδρύλλια, πιστόλι καθώς και ένα κυνηγετικό όπλο.

Τέλος οι αστυνομικοί επιχείρησαν και στο Απεσωκάρι μετά από καταγγελία που έγινε για ζωοκλοπή.

Μετά από έρευνες βρέθηκαν κάποια από τα κλεμμένα ζώα τα οποία αποδόθηκαν ξανά στον ιδιοκτήτη τους ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Οι αστυνομικοί της Φαιστού, παρά τα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στην υποστελεχωμένη υπηρεσία, πρόσθεσαν μία ακόμη επιτυχία στο ενεργητικό τους και όπως σημειώνουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ, επιχειρήσεις σαν αυτές θα συνεχιστούν…

ekriti.gr