ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑΔΙΑΦΟΡΑ

Θα ζαλιστείτε…. Αυτά τα λεφτά δηλώνει η Ελένη Μενεγάκη! Κρατηθείτε….

 

Εδώ είμαστε να σας κάνουμε μια αποκάλυψη που θα σας ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι!

Πόσα αληθινά χρήματα έχει βγάλει η Ελένη Μενεγάκη από όλη την δουλειά της σύμφωνα με αυτά που η ίδια δηλώνει; Χρηματικές αμοιβές που έχει λάβει από τις δουλειές της από το 2002 και μετά…

Ομολογουμένως, όπως γνωρίζουμε όλοι, το όνομα “Ελένη Μενεγάκη”, είναι ότι πιο ακριβό κυκλοφορεί πλέον στην αγορά. Η παρουσιάστρια είναι εγγύηση και χρυσωρυχείο για τους επιχειρηματίες!

Και τώρα κρατηθείτε γιατί θα ζαλιστείτε από τα νούμερα που θα διαβάσετε! Ούτε λίγο ούτε πολύ η Ελένη Μενεγάκη από το 2002 εώς και το 2013 έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 9.794.000 ευρώ.

Από το 2013 εως και το 2016 η Ελένη Μενεγάκη έχει βγάλει σε καθαρά χρήματα 4.500.000 ευρώ, έξτρα από τα 9.794.000 ευρώ σύνολο δηλαδή…14.294.000 ευρώ.

Για το δεύτερο νούμερο διατηρώ μια επιφύλαξη γιατί είναι από… κάποιον μαρτυριάρη και δεν το έχω επιβεβαιώσει όμως δεν μπορούσα να μην σας το αναφέρω! Τα 9.794.000 ευρώ η πηγή είναι η ίδια η Ελένη Μενεγάκη, καθώς τα ποσά αυτά αναφέρονται ως καθαρά κέρδη της παρουσιάστριας στην δικαστική διαμάχη που είχε με τον σύζυγό της Γιάννη Λάτσιο!

Τα χρήματα αυτά προέρχονται από την εταιρεία της Ελένης Μενεγάκη, «Ελένη Μενεγάκη Α.Ε» που λειτουργεί με κύρια μετοχική σύνθεση, την παρουσιάστρια με 60% και την μητέρα της Ζέτα, με το υπόλοιπο ποσοστό, δηλαδή 40%. Πρόκειται ίσως για μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες με το προϊόν «Ελένη Μενεγάκη» να μοσχοπουλιέται σαν χρυσός!

.youweekly.gr/