ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ με την εξαφάνιση δύο παιδιών από δημοτικό σχολείο

Δύο 11χρονοι μαθητές αγνοούνται από το πρωί της Τρίτης, από το Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Πρόκειται για τον Θεμιστοκλή Ντόγκλη και τον Φίλιππο Σταματάκη, σύμφωνα με την Αστυνομία που έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία τους.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, μέχρι τώρα, στην εξαφάνισή τους, φέρεται να εμπλέκεται άνδρας, ηλικίας 50-60 ετών, ύψους 1,70 – 1,75μ περίπου, με δεμένο το ένα χέρι. .

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας που επέβαινε σε ένα αυτοκίνητο χρώματος γκρι, συστήθηκε στα παιδιά ως δάσκαλος, τους ζήτησε να τον βοηθήσουν και τα έβαλε στο αυτοκίνητο και έφυγε

Στο σχολείο έσπευσε ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης ο οποίος παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Νωρίτερα σε ανάρτησή του στο Twitter ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Χαμπιαούρης εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν και κάλεσε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για την υπόθεση να επικοινωνήσει άμεσα με την Γραμμή του Πολίτη στο 1460.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό τους με ελικόπτερα και μπλόκα σε όλη την πόλη, ενώ έχουν ήδη αρχίσει και οι καταθέσεις.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους να επικοινωνήσει άμεσα με το ΤΑΕ Λάρνακας 24804024 ή 24804016, με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με την Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460