ΚΡΗΤΗ

Θρηνεί η Κρήτη για τον θάνατο του μόλις 9 μηνών αγοριού «Φως» στα αίτια θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή

Θρηνεί από χθες η Κρήτη εξαιτίας του θανάτου του 9μηνου αγοριού που έχασε την ζωή του, πιθανότατα επειδή κατάπιε ένα αντικείμενο.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να διενεργηθεί η νεκροψία – νεκροτομή η οποία θα δώσει τις ακριβείς απαντήσεις για τον θάνατο του μικρού παιδιού.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Μεσαράς. Το 9 μηνών παιδί βρισκόταν – σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες – με την γιαγιά του καθώς οι γονείς του μάζευαν ελιές.

Κάποια στιγμή το μικρό παιδί φαίνεται πως πήρε ένα αντικείμενο και το έβαλε στο στόμα του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει αέρα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και το παρέλαβε μεταφέροντάς το στο Κέντρο Υγείας Μοιρών σε κωματώδη κατάσταση.

Εκεί οι γιατροί έκριναν την άμεση μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ. Όταν το μικρό «αγγελούδι» έφτασε στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

«Το 9 μηνών παιδί έφτασε στο ΠΑΓΝΗ από το Κέντρο Υγείας Μοιρών. Δυστυχώς όμως οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν νεκρό», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο αναπληρωτής διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Φανουργιάκης.