ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: Ούρλιαζε και έκλαιγε ο σύντροφος της Νάταλι όταν έμαθε ότι είναι νεκρή -Ετρεχε πάνω κάτω, τα είχε χαμένα, λέει εθελοντής

Για το σπαρακτικό κλάμα του συντρόφου της αστροφυσικού που σκοτώθηκε στην Ικαρία, μίλησε εθελοντής που μετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της.

Οπως γράφει η Daily Mail, ο εθελοντής σχολίασε πως «δεν έχω ξαναδεί πιο χλωμό άνθρωπο στη ζωή μου», τονίζοντας ότι ο σύντροφος της Νάταλι Κρίστοφερ «ούρλιαζε και έκλαιγε» όταν έμαθε ότι εντοπίστηκε και ζητούσε να πάει κοντά της. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα, ο σύντροφός της, Κυριάκος, την αναγνώρισε από τα παπούτσια που φορούσε. Ηταν απαρηγόρητος και σύμφωνα με μαρτυρία ενός εθελοντή, ούρλιαζε όταν έμαθε ότι βρέθηκε νεκρή.

«Ούρλιαζε και έκλαιγε και προσπαθούσε να τρέξει στο μονοπάτι για να βρεθεί κοντά της. Ηταν χαμένος και έτρεχε πάνω κάτω, προσπαθώντας να περάσει τον αστυνομικό κλοιό. Ηθελε να δει το πτώμα, δεν νομίζω πως μπορούσε να πιστέψει πως ήταν νεκρή», είπε ο εθελοντής, σε μαρτυρία που επικαλείται η Daily Mail. «Τον είδα ξανά αργότερα που είχε ηρέμησε, αλλά το πρόσωπό του ήταν κάτασπρο. Δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο τόσο χλωμό», συνέχισε.

Στη πορεία ο Κυριάκος, ο σύντροφος της, έστειλε ένα μήνυμα στους εθελοντές, όπου τους ευχαριστούσε για την προσπάθεια που έκαναν για να εντοπίσουν την σύντροφό του.

Ιατροδικαστής στην Ικαρία: Ο θάνατος της Νάταλι ήταν ακαριαίος
Η 34χρονη βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν έπεσε πάνω της βράχος, κατά την διάρκεια τρεξίματος, όπως είπε και ο ιατροδικαστής μετά την αυτοψία που έκανε στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή.

«Είναι πολλά τα ευρήματα και από την αυτοψία του χώρου αλλά και από την εξωτερική επισκόπηση της σορού» επισήμανε ο κ. Καρακούκης και προσέθεσε: «Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες που να δείχνουν ότι εσύρθη εν ζωή. Υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα η οποία είναι κάτω από το κεφάλι του θύματος. Ολα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος».