ΚΟΣΜΟΣ

Ινδία: Παιδάκι πάτησε κατά λάθος κοτόπουλο και το πήγε στο νοσοκομείο

Ένα εξάχρονο παιδί από την Ινδία που ζει στη βορειοανατολική πολιτεία του Μιζοράμ πάτησε τυχαία κοτόπουλο του γείτονά του με το ποδήλατό του και έσπευσε να το μεταφέρει στο νοσοκομείο για να σώσει τη ζωή του, σκοπεύοντας να πληρώσει για θεραπεία με ό,τι χρήματα είχε από το χαρτζιλίκι του. Η φωτογραφία του μικρού, με το κοτόπουλο στο ένα χέρι και ένα ινδικό χαρτονόμισμα δέκα ρουπιών στο άλλο, διαδόθηκε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η ιστορία έγινε γνωστής μέσω μιας ανάρτησης στο Facebook στην οποία ο χρήστης Σανγκά διηγήθηκε την ιστορία για το πώς ο Ντερέκ προσπάθησε να σώσει τη ζωή του κοτόπουλου που πάτησε κατά λάθος.

Η ανάρτηση με το συμπαθή μπόμπιρα έγινε viral με πάνω από 90.000 διαμοιρασμούς και περίπου 100.000 «μού αρέσει». Η καλοσύνη του δεν πέρασε απαρατήρητη, και οι χρήστες των social media απάντησαν με εικονικά χειροκροτήματα και αγάπη για την αθωότητα και τη συμπόνια του μικρού αγοριού.

The Indian Express

@IndianExpress

“Such a good heart and soul.” https://indianexpress.com/article/trending/trending-in-india/mizoram-boy-accidentally-runs-over-chicken-5657117/ 

Mizoram boy accidentally runs over chicken, takes it to hospital with all the money he had

In the picture, which has now gone viral with over one lakh likes and 76 thousand shares, features the little boy holding the injured chicken in one hand and the money in the other. While many found…

indianexpress.com

756 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

skai.gr