ΚΟΣΜΟΣ

Ισπανός ποδοσφαιριστής ξεσπά: Δεν παίζω ούτε για 5 δισ., έχει 400 νεκρούς κάθε μέρα

«Γιατί να κάνω εγώ ένα τεστ για να παίξω μπάλα, την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη» τόνισε ο Ραφαέλ Χιμένεθ

Κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο να επανέλθει στην αγωνιστική δράση εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Ραφαέλ Χιμένεθ της Κάντιθ εξαιτίας του κορωνοϊού και των διαστάσεων που έχει πάρει στην Ισπανία.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα Cadena Cope «έχω πάρει την απόφαση μου, δεν θα παίξω, ούτε θα προπονηθώ. Ξέρω ότι ο πρόεδρος και οι συμπαίκτες μου με αγαπάνε αλλά αυτή είναι η απόφαση μου. Η Λίγκα μπορεί να καθυστερήσει μερικούς μήνες, δεν θα γίνει τίποτα».

«Είμαι ο πρώτος που θέλω να παίξω. Αλλά γιατί δεν μπορούμε να σταματήσουμε όταν έχουμε 400 θανάτους σε μία ημέρα; Προτιμώ να τρώω ένα κομμάτι ψωμί με λάδι, παρά να βάλω την οικογένεια μου σε κίνδυνο. Γιατί να κάνω εγώ ένα τεστ για να παίξω μπάλα, την ώρα που υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν ανάγκη. Είναι τα χρήματα πιο σημαντικά από την υγεία; Ούτε με 5 δισ. ευρώ δεν ρισκάρω την υγεία μου» ξεκαθάρισε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Πηγή: gazzetta.gr