ΚΡΗΤΗ

Κάλεσμα σε ανοιχτή συνέλευση απευθύνουν οι Φυλές του Πάρκου, σημερα Τετάρτη 11 Ιουλίου, στις 6.30 το απόγευμα, στο Πάρκο Γεωργιάδη 

 

Όπως αναφέρουν:

“Συγκεκριμένα, στις 6.30 το απόγευμα θα προβούμε στην καθαριότητα του πάρκου, κάτι που έχουμε καθιερώσει σε εβδομαδιαία βάση εδώ και ένα μήνα.

Προβαίνουμε σε αυτή τη δράση περιοδικά, επειδή ο Δήμος Ηρακλείου δεν πράττει τα απαραίτητα για τη φροντίδα και συντήρηση του πάρκου, παρά μόνο τα στοιχειώδη όπως π.χ. άδειασμα των κάδων κι επειδή θέλουμε να πιστεύουμε πως -κάνοντας εμείς την αρχή – ίσως φιλοτιμηθούν και αυτοί οι χρήστες του, που απερίσκεπτα κι αδιάφορα το βρωμίζουν.

Στις 19. 00 μμ θα ξεκινήσει η συνέλευση με την παρακάτω θεματολογία: Ενημερώσεις και καταμερισμός εργασιών για την οργάνωση του εορταστικού φεστιβάλ για τα 60 χρόνια του πάρκου Γεωργιάδη.

Η παρουσία σας είναι απαραίτητη

Πρόγραμμα προσεχών εκδηλώσεων στο Πάρκο Γεωργιάδη για την τρέχουσα εβδομάδα, από 10/7 έως 15/7

Τρίτη 10 Ιουλίου από 18.00 έως 01.00: Το Συμμετοχικό Εργαστήρι για το Δημόσιο χώρο με τα δροσερά του Cocktails,μουσική και τα συμμετοχικά του εργαστήρια.

Τετάρτη 11 Ιουλίου από 22:00: Προβολή της ταινίας Moon [2009] από την ομάδα ΣΤΟΑ 60.  Κατά τη διάρκεια της προβολής θα λειτουργήσει  το αναψυκτήριο του πάρκου.

Πέμπτη 12 Ιουλίου από 18.00 έως 21.00: Plogging (ένας συνδυασμός τρεξίματος (προαιρετικά) και συλλογής σκουπιδιών

Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 13, 14 και 15 Ιουλίου :  1ο Φεστιβάλ Υπεράσπισης Ελεύθερων Χώρων”