ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Τραγικός δάσκαλος νηπιαγωγείου ζητά από τους μαθητές του… να αυτοχαστουκιστούν

Οι περίεργες «εκπαιδευτικές μέθοδοι» του συγκεκριμένου δάσκαλου καταγράφηκαν σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας του ιδιωτικού νηπιαγωγείου, στην επαρχία Τουντσάνγκ – Ο δάσκαλος έχει τεθεί υπό κράτηση

Έκπληξη και αποτροπιασμό για τις… «εκπαιδευτικές του μεθόδους», προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες και παρουσιάζει έναν δάσκαλο σε νηπιαγωγείο της Κίνας, να ζητά από τους 30 και πλέον μικρούς μαθητές του… να αυτοχαστουκιστούν.

Μάλιστα, ο δάσκαλος φέρεται να ζητά από τα παιδιά να χρησιμοποιήσουν όση δύναμη έχουν, ενώ αν δεν το κάνουν, τότε θα τους «βοηθήσει» εκείνος, σύμφωνα με αναφορές σε τοπικά μέσα. Με βάση τα ίδια ρεπορτάζ, ο δάσκαλος από τη νότια περιφέρεια της Χαϊνάν, έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση, με βάση το υλικό που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας του ιδιωτικού νηπιαγωγείου, στην επαρχία Τουντσάνγκ.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει, δείχνει μικρά αγόρια και κορίτσια να στέκονται σε τρεις σειρές μπροστά από τον δάσκαλο και να αυτοχαστουκίζονται. Μάλιστα, σε κάποιο σημείο, ο δάσκαλος πλησιάζει ένα από τα παιδιά, που κοιτάζει αλλού και το χαστουκίζει εκείνος τρεις φορές.

Με βάση τις αναφορές γονέων των παιδιών του συγκεκριμένου νηπιαγωγείου, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός χρησιμοποιεί μέθοδο τέτοιου τύπου για να τα τιμωρήσει. Το περιστατικό βρίσκεται ήδη υπό αστυνομική έρευνα.