ΕΛΛΑΔΑ

Κίτρινα γιλέκα… του Βαρδάρη θα περιμένουν τον Τσίπρα την Παρασκευή

Κατά μία εκδοχή, ο προγραμματισμός του Πρωθυπουργού να μιλήσει την Παρασκευή το απόγευμα σε κομματική εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη έχει χαρακτηριστικά επικοινωνιακής δολιοφθοράς. Και αυτό επειδή την ίδια ημέρα και περίπου την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο συνέδριο της ΝΔ.

Τι θα μεταδοθεί και από ποιον είναι ένα θέμα και μένει να το δούμε.

Όμως το ζήτημα έχει και άλλη πτυχή. Το έχει σκεφτεί καλά ο κ. Τσίπρας για την Θεσσαλονίκη; Την τελευταία φορά που είχε πάει εκεί στις αρχές Σεπτεμβρίου για την ομιλία του στην ΔΕΘ, η πόλη είχε πνιγεί στο δακρυγόνο και είχε παραλύσει για ώρες, λόγω των διαμαρτυριών και διαδηλώσεων κατά της συμφωνίας των Πρεσπών. Λίγες εβδομάδες πριν από αυτό, δεν μπορούσε να φύγει από το αεροδρόμιο για την συνάντηση με τους ηγέτες των Βαλκανικών χωρών.

Τώρα, νέες εκδηλώσεις διαμαρτυρίας ετοιμάζονται και επειδή η φαντασία και η πρωτοτυπία δεν διακρίνει τους έλληνες διαδηλωτές εν γένει, οι οργανωτές του συλλαλητηρίου, η Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, αποφάσισε οι διαδηλωτές να φορούν κίτρινα γιλέκα.

Υπάρχει μία κάποια σύγχυση είναι η αλήθεια. Εξ ου και με κίτρινα γιλέκα έχουν εμφανιστεί μέχρι στιγμής διάφοροι, από τον Λαφαζάνη μέχρι τον Νίκο Νικολόπουλο…

lafakitrina

Όπως και να ‘χει, το ενδεχόμενο να έχουμε άλλη μία επεισοδιακή επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη είναι μεγάλο.

Πηγή: reporter.gr