ΕΛΛΑΔΑ

Και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο που παρέσυρε γιαγιά και εγγονάκι

Νέα στοιχεία στην υπόθεση του φρικτού τροχαίου που προκάλεσε ένας 28χρονος στο Αίγιο και έκοψε το νήμα της ζωής από 67χρονη γυναίκα και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεών του ο ΑΝΤ1, ο 28χρονος αξιωματικός του Ναυτικού δεν ήταν μόνος στο μέσα στο αυτοκίνητο, αλλά είχε ως συνοδηγό μια γυναίκα η οποία παρά το σοκ που υπέστη από το τροχαίο έχει ήδη δώσει κατάθεση στις Αρχές για το τι ακριβώς συνέβη.

Πώς έγινε η σύλληψη του 28χρονου στο Αίγιο
Ο 28χρονος αφού εγκατέλειψε την γιαγιά και το εγγονάκι της, αλλά και την συνοδηγό του οχήματος κατευθύνθηκε προς τη θάλασσα. Αφού μπήκε με το μαγιό μέσα, έφτασε σε ένα σκάφος με κουκούλα με κρύφτηκε εντός αυτού μέχρι εν τέλει να πειστεί από συγγενείς να παραδοθεί στην Αρχές.

Καταληκτικά, σημειώνεται ότι πλέον τα βλέμματα στρέφονται και στα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 28χρονος οδηγός του ΙΧ που προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.