ΚΡΗΤΗ

Καλούν αστυνομικούς σε απολογία για δημόσιες δηλώσεις τους!

Καταγγελία των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων

Οι Ενώσεις Αστυνομικών Υπαλλήλων της Κρήτης, με ανακοίνωσή τους, καταδικάζουν κατηγορηματικά, όπως αναφέρουν, την απόφαση της Φυσικής Ηγεσίας να κληθούν σε απολογία για δημόσιες δηλώσεις τους Αστυνομικοί, αιρετοί εκπρόσωποι συνδικαλιστικών Ενώσεων και Ομοσπονδιών και εκφράζουν την αμέριστη συμπαράστασή τους, σε περίπτωση επιβολής κυρώσεων εις βάρος των συνδικαλιστών για τις καταγγελίες στις οποίες προέβησαν.

Στην ανακοίνωσή τους οι Διοικήσεις των 4 Ενώσεων του νησιού αναφέρουν:

“Η προσπάθεια φίμωσης του συνδικαλιστικού κινήματος, με «κατευθυνόμενες» πειθαρχικές διώξεις, αποτελεί τροχοπέδη στην δράση του, καθώς τα στελέχη του είναι οι μόνοι δημοκρατικά εκλεγμένοι και εξουσιοδοτημένοι, από τους συναδέλφους τους, να εκφράζονται δημόσια και να τους εκπροσωπούν.

Κάθε απόφαση φίμωσης και δίωξης των συνδικαλιστών των ενστόλων, μας θυμίζει πρακτικές του παρελθόντος και σας ενημερώνουμε ότι, όχι μόνο δεν μας πτοεί, αλλά μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς και ενωμένους. Οι φωνές μας, σαν Ερινύες θα εξακολουθήσουν να αντηχούν στα αυτιά όλων εκείνων που δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους απέναντί μας”.