ΑΤΑΞΙΝΟΜΗΤΑΚΟΣΜΟΣ

Κατέγραψε άνδρα που αυτοικανοποιείτο δίπλα της και μπορεί να βρει τον μπελά της

 

Μία 37χρονη είχε την ψυχραιμία να τον μαγνητοσκοπήσει στο τρένο – Δείτε το επίμαχο βίντεο

Μία 37χρονη γυναίκα είδε έναν άγνωστο άνδρα να μετακινείται μέσα στο τρένο που επέβαινε και να κάθεται σε κάθισμα δίπλα της. Με απορία είδε ότι ο άγνωστος είχε βάλει το χέρι του μέσα από το παντελόνι του και αφού την κοιτούσε στα μάτια, αυνανιζόταν.

H Νατάσα Μπρα δεν δίστασε καθόλου έβγαλε το κινητό της και μαγνητοσκόπησε τον άνδρα. Η αυθόρμητη κίνηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό της μπορεί ωστόσο να την βάλει σε μπελάδες.

Η 37χρονη Μπρα ανέβασε το βίντεο στα social media με τους χρήστες να σπεύδουν να της εκφράσουν την συμπαράστασή τους για την άσχημη εμπειρία της. Ωστόσο, η κίνησή της να ανεβάσει στα social media το επίμαχο βίντεο χωρίς να θολώσει το πρόσωπο του άνδρα, θεωρείται ποινικό αδίκημα στη Γαλλία.

Όπως μεταδίδουν τα γαλλικά ΜΜΕ, ο άνδρας που αυνανιζόταν μπροστά της για αρκετή ώρα, αντιμετωπίζει πρόστιμο ύψους 15 χιλιάδων ευρώ ενώ η ίδια μπορεί να τιμωρηθεί με αρκετά μεγαλύτερη ποινή αφού παραβίασε την ιδιωτική του ζωή.

Από την γαλλική εταιρεία σιδηροδρόμων ανακοινώθηκε ότι στην κυρία Μπρα θα μπορούσε να επιβληθεί τριπλάσιο χρηματικό πρόστιμο σε σχέση με τον άνδρα για παραβίαση των αυστηρών νόμων περί προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Παρόλα αυτά έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από την επιβάτιδα του τρένου.

Η Μπρα, που είναι αντιπρόεδρος της «MoiAussiAmnesie», μιας ομάδας που παρέχει υποστήριξη σε θύματα σεξουαλικής επίθεσης που υποφέρουν από αμνησία, έβγαλε το κινητό της και κατέγραψε το περιστατικό. Χωρίς να θολώσει το πρόσωπο του άνδρα, ανέβασε το επίμαχο βίντεο το οποίο είχε πάνω από 110 χιλιάδες κλικ.

Ενσωματωμένο βίντεο

Natacha Bras⭐️@Onlygold20

Paris > Poitiers en TGV ( soit environ 1h15) avec un mec qui change de place et s’assoit en face de moi, me regarde et qui se masturbe… y’a encore du boulot! Pas de raison de ne pas pas l’afficher alors je mets la vidéo ici! (La plus soft des vidéos disons)

2.147 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Πηγή: newsbeast.gr